Πλήρης ΠΑΣΟΚΟΠΟΙΗΣΗ! Άλλα 2 πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ υποψήφιοι με ΝΔ

Και αυτή τη φορά θα συμμετάσχουν και στις εκλογές.

Ο Καρανικόλας ήταν μόνο η αρχή! Το άνοιγμα Μητσοτάκης προς στον…πασοκικό χώρο δεν έχει τελειωμό!

Υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στα Δωδεκάνησα θα είναι η πρώην τομεάρχης Νησιωτικής Πολιτικής του ΠΑΣΟΚ Ελευθερία Φτακλάκη.

Η διεθνολόγος συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου όπου και συμφώνησαν για την υποψηφιότητά της στις προσεχείς εκλογές.

Μάλιστα η ίδια με ανάρτησή της στα social media τόνισε ότι «σε αυτήν την κρίσιμη αναμέτρηση, είναι επιτακτική ανάγκη να συναντηθούν δυνάμεις που πιστεύουν στην πρόοδο, στην ανάπτυξη και στην ευρωπαϊκή πορεία της Ελλάδας… Στρατεύομαι με τους άξιους συνοδοιπόρους στον αγώνα για μια ισχυρή και αυτοδύναμη κυβέρνηση την επομένη τετραετία».

Στη Νέα Δημοκρατία και ο Απόστολος Σπυρόπουλος

Ταυτόχρονα το δρομολόγιο Χαριλάου Τρικούπη – Πειραιώς έκανε και ο Απόστολος Σπυρόπουλος γιος του άλλοτε διευθυντή του ΠΑΣΟΚ Ροβέρτου Σπυρόπουλου, ο οποίος πριν από λίγες μέρες αποχώρησε από τις τάξεις του Κινήματος σημειώνοντας:

«η σημερινή ηγεσία δεν θέλει ή δεν μπορεί να αφουγκραστεί τις ανάγκες του σύγχρονου κόσμου και να κοιτάξει το μέλλον, πολιτεύεται με ψευδαισθήσεις και αρκείται δυστυχώς στο λίγο, στο μικρό , στο ξεπερασμένο».

Ο κ. Σπυρόπουλος συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη με τον οποίο συμφώνησε να είναι υποψήφιος στην Αρκαδία με το κυβερνών κόμμα.

(φωτο:intime)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί