Ο πρόεδρος των «Σπαρτιατών» μιλάει για επιστροφή της… αξιοπρέπειας στην Ελλάδα

Έντονη κριτική στην κυβέρνηση άσκησε ο πρόεδρος του κόμματος των «Σπαρτιατών», Βασίλης Στίγκας, κατά την ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής, για την τροπολογία της ΛΑΡΚΟ,

ενώ υποστήριξε ότι «πλησιάζει η ώρα που η Ελλάδα θα ξαναμπεί στις ράγες της αξιοπρέπειας, θα σηκώσει κεφάλι και θα τιμωρήσει τις βδέλλες της εξουσίας, που είναι ανίκανες για το καλό και ικανότατες για το κακό».

   Αναφερόμενος στην τροπολογία για τη ΛΑΡΚΟ, σημείωσε ο Β. Στίγκας: «Σβήνουμε από τον χάρτη την ΛΑΡΚΟ, μια μεγάλη βιομηχανία που μπορεί να δώσει δουλειά σε εκατοντάδες Έλληνες και να βοηθήσει στην ανάπτυξη της χώρας δίνοντας φόρους στο κράτος. Και αντί γι’ αυτό την τοποθετούν σε ειδική εκκαθάριση και σε ξεπούλημα».

   Όσον αφορά τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών, ισχυρίστηκε ότι «εύκολα κανείς ανακαλύπτει ότι ο πρωθυπουργός δεν κατάλαβε τίποτα, δεν πήρε κανένα μήνυμα και συνεχίζει ακάθεκτος την πορεία του προς την καταστροφή. Και δεν μας ενδιαφέρει καθόλου η προσωπική του καταστροφή ή της Νέας Δημοκρατίας, αλλά η συνεχιζόμενη καταστροφή της χώρας. Και βέβαια στην συνεχιζόμενη αλαζονική εικόνα της κυβέρνησης βοηθούν και τα εξαπτέρυγα, κατά κύριο λόγο, του προοδευτικού ΠΑΣΟΚ».

   Επίσης, ο πρόεδρος των «Σπαρτιατών» υποστήριξε, μεταξύ άλλων, ότι και «οι πρώην ανατολικές χώρες μας προσπέρασαν σαν σταματημένους», ενώ αμέσως μετά αναφέρθηκε στη Ρουμανία, σημειώνοντας πως «εκτόξευσε την οικονομία της και μείωσε την ανεργία. Δημιούργησαν εκεί τις κατάλληλες συνθήκες για να αναπτυχθούν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις και να προσλαμβάνουν κόσμο, να επενδύουν, να αποταμιεύουν και να καταναλώνουν».

   Ο πρόεδρος των «Σπαρτιατών» εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση και για την αγροτική πολιτική της, υποστηρίζοντας: «Συνειδητά καταστρέψατε και εξακολουθείτε να καταστρέφετε ό,τι απέμεινε από τον αγροτικό τομέα. Κάνατε ζητιάνους και επαίτες τους άλλοτε υπερήφανους αγρότες που καθημερινά δίνουν έναν άνισο αγώνα επιβίωσης».

   Τέλος, ο Β. Στίγκας ανέφερε: «Ως πρόεδρος των “Σπαρτιατών”, είμαι αποφασισμένος να παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις για να ξεφύγει η χώρα μας από τα νύχια των εγκάθετων και να αντικρίσουμε το μέλλον με αισιοδοξία και με ψηλά το κεφάλι».

απεμπε – φωτο:eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί