Νέα «καρφιά» Μυλωνάκη: «Ένιωσα προδομένος! Πήγαν να με “σκοτώσουν” άνανδρα», vid

Μαίνεται η κόντρα μεταξύ του πρώην πλέον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Αντώνη Μυλωνάκη, με την ηγεσία του κόμματος.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ, o κ. Μυλωνάκης δήλωσε:

«Άλλοι θέλησαν να προσπαθήσουν να με «δολοφονήσουν», γιατί ξέρετε η δολοφονία δεν είναι μόνο να σε σκοτώσει κάποιος με ένα όπλο, αλλά να σε σκοτώσει και διαφορετικά. Πήγαν, λοιπόν, να με «σκοτώσουν» και μάλιστα ύπουλα, άνανδρα με έναν τρόπο τελείως αφύσικο για εμένα, δεν το περίμενα, αλλά έγινε. Ένιωσα προδομένος, από έναν άνθρωπο που υποστήριζα και θεωρούσα φίλο μου.

Όλα κυλούσαν ομαλά μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2022 εκεί είχε γίνει μια πολύ μεγάλη παρεξήγηση με τον Πρόεδρο και μάλιστα, στην ΚΟ που είχα ζητήσει να συγκληθεί επειδή πήραν το μέρος μου, οι 6 από τους δέκα βουλευτές, για ένα θέμα συγκεκριμένο, είχε γίνει μια πολύ μεγάλη φασαρία.

Εγώ ήμουν αρνητικός σε ορισμένους ανθρώπους, οι οποίοι δεν είχαν δείξει δείγματα σοβαρού ανθρώπου από το παρελθόν. Άλλωστε, η Ελλάδα είναι πολύ μικρή χώρα και γνωριζόμαστε πολύ καλά μεταξύ μας. Και οι οποίοι είχαν εμπλακεί με πολύ άσχημο τρόπο με την Χρυσή Αυγή, με χαριεντισμό με τον Μιχαλολιάκο, με αγκαλιές κλπ., με φωτογραφίες που κυκλοφορούν ακόμα στο διαδίκτυο».

Δείτε τι δήλωσε στο τοπικό ThrakinetTV:

(Eurokinissi photo)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί