Μαξίμου: Ο Μητσοτάκης είναι πρωθυπουργός μέχρι τις 21/5 και μπορεί να κάνει χρήση όλων των κρατικών μέσων

Στη διευκρίνιση ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπορεί να κάνει χρήση όλων των κρατικών μέσων μέχρι τις 21 Μαΐου καθώς μέχρι τότε είναι πρωθυπουργός της χώρας προχώρησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Άκης Σκέρτσος,

ερωτηθείς σχετικά το μεσημέρι της Πέμπτης για την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το ταξίδι του πρωθυπουργού στην Κεφαλονιά με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος.

«Δεν γνωρίζω αν το έχει χρησιμοποιήσει (σ.σ. το πρωθυπουργικό αεροσκάφος), αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι ο κ. Μητσοτάκης είναι πρωθυπουργός της χώρας μέχρι τις 21 Μαΐου και κάποιες ημέρες αργότερα μέχρι να υπάρξει διάλυση της Βουλής, οπότε μπορεί να κάνει χρήση όλων των κρατικών μέσων» ήταν η χαρακτηριστική απάντηση που έδωσε ο Άκης Σκέρτσος κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Είχε προηγηθεί δήλωση της εκπροσώπου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπης Τσαπανίδου, στην οποία υποστήριξε ότι «ο κ. Μητσοτάκης χρησιμοποιεί το κρατικό αεροσκάφος, για τις προεκλογικές του περιοδείες».

«Ο κ. Μητσοτάκης χρησιμοποιεί το κρατικό αεροσκάφος, για τις προεκλογικές του περιοδείες. Τον λογαριασμό τον πληρώνουν οι φορολογούμενοι πολίτες. Ο κ. Μητσοτάκης πιστεύει ότι η χώρα του ανήκει και αυτό δεν κρύβεται.Στις 21 Μαΐου λέμε “Ως εδώ” στην αλαζονεία και την οικογενειοκρατία».

(intime photo)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί