Μάντζος για Οικονόμου: Το στόμα που έβριζε το ΠΑΣΟΚ, είναι το στόμα της κυβέρνησης

Νέο κεφάλαιο στην κόντρα του Δημήτρη Μάντζου (ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ) και του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου, καθώς ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος κατηγόρησε τον κυβερνητικό εκπρόσωπο ότι έλεγε συνθήματα κατά του ΠΑΣΟΚ σε καφετέρια στη Λαμία.

«Το στόμα που έβριζε το ΠΑΣΟΚ είναι το στόμα της κυβέρνησης», τονίζει σε ανάρτησή του στα social media, ο Δημήτρης Μάντζος, εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος, απαντώντας στη δήλωση που έκανε το Μεγάλο Σάββατο ο Γιάννης Οικονόμου.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

Μια οφειλόμενη απάντηση στις αθλιότητες του κ. Οικονόμου, που -αντί για μια συγγνώμη- δεν δίστασε να μιλήσει για δήθεν συκοφαντία:
Ο κ. Οικονόμου δεν είναι μόνο βουλευτης Φθιώτιδας αλλά και κυβερνητικός εκπρόσωπος. Το στόμα που έβριζε το ΠΑΣΟΚ είναι το στόμα της κυβέρνησης.

Άραγε, μετά το Πασχαλινό γλέντι, μήπως έχει κάτι να πει για όλα αυτά ο κ. Πρωθυπουργός;

Είναι πλέον εμφανές πως αν σε κάτι αριστεύει η παρέα του κ. Μητσοτάκη είναι στην αλαζονεία και τη θρασυδειλία.
Η αλήθεια υπάρχει μόνο όταν τους βολεύει. Γι’ αυτό ζητούμε, στις 21 Μαΐου, να καταδικασθούν αυτές οι νοοτροπίες και όλοι οι εκφραστές τους.

ΥΓ: Επειδή η συκοφαντία προϋποθέτει ψέμα, περιμένουμε από τον κ. Οικονόμου να μας υποδείξει πού είπαμε ψέματα. Ας ξαναδεί το βίντεο -είναι αδιάψευστος μάρτυρας».

(φωτο:intime)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί