«Το ζητούμενο είναι το αφήγημα. Και αυτό θα κάνουμε σήμερα στην Κεντρική μας Επιτροπή. Να χαραχθεί το αφήγημα, το οποίο θα είναι σε διαφορετική κατεύθυνση από αυτό που είχαμε την πρώτη φορά. Αν κατορθώσουμε να το επικοινωνήσουμε, με την εσφαλμένη επικοινωνιακή καμπάνια που είχαμε και με τον περιορισμένο τρόπο προβολής από τα ΜΜΕ» σημείωσε ειδικότερα.
Κατά την άποψή της, η επικοινωνιακή καμπάνια θα έπρεπε να εστιαστεί περισσότερο στο πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα. Ερωτηθείσα ποιος κάνει την καμπάνια, απάντησε κατηγορηματικά το επικοινωνιακό επιτελείο του κόμματος. Υπογράμμισε ακόμη την ανάγκη το κόμμα να «επικοινωνήσει τις πολιτικές θέσεις και όχι τα πρόσωπα».
Επίσης, η Θεοδώρα Τζάκρη άφησε αιχμές στα τηλεοπτικά ΜΜΕ, λέγοντας πως δεν έδωσαν στον ΣΥΡΙΖΑ τον χρόνο για να προβάλει το πρόγραμμά του και τις θέσεις του.
«Το θέμα ήταν ότι δεν βάζαμε εμείς στην ατζέντα. Ουδέποτε θέσαμε εμείς την ατζέντα» σημείωσε επιπροσθέτως.
(Newsbomb – φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Επίδομα Θέρμανσης: Πόσα ευρώ θα φανούν σήμερα στους λογαριασμούς των δικαιούχων
- Αυτό που ανήγγειλε ο Τραμπ έκανε αίσθηση σε όλον τον πλανήτη!
- Ο Έλληνας νταλικέρης που ταξιδεύει στις ΗΠΑ και “σαρώνει” στο Tiktok! vid
- Απίστευτος Κινέζος: Συνδύασε τον Παρθενώνα με το «Hello Kitty»…για μια πρόταση γάμου! vid
- Μέχρι το 2028 (και βλέπουμε) παρατείνεται η τουρκική στρατιωτική παρουσία στη Λιβύη
- Καθοριστικό πλήγμα του Τραμπ στο «πράσινο αφήγημα» – Ποιά εντολή δόθηκε
- Είναι πασιφανές: Τρία βασικά πράγματα που ενδιαφέρουν την Ρωσία
- Τραγωδία στον ΗΣΑΠ: Νεκρός ανασύρθηκε ο άνδρας που έπεσε στις ράγες στα Κάτω Πατήσια
- Θεσσαλονίκη: Καλάντα από … ρομπότ στην παιδοχειρουργική κλινική του Γ. Γεννηματάς
- Παραμονή Χριστουγέννων με «Νύχτα των Ευχών» στην πλατεία Κοτζιά









