Μετουσιώνεται σε… δηλώσεις ακόμα και στον «αέρα» πρωινών εκπομπών η διάχυτη δυσαρέσκεια που υπάρχει μέσα στο κυβερνών κόμμα.
Ο ανασχηματισμός που «βούλιαξε» επικοινωνιακά αποτέλεσε για πολλούς τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής.
Είναι ενδεικτικό πως μέσα σε 48 ώρες προέκυψαν σοβαρά θέματα για δύο νέους Υφυπουργούς που ο ίδιος ο πρωθυπουργός επέλεξε να ενισχύσουν το κυβερνητικό σχήμα.
Χαρακτηριστικές ήταν οι σημερινές δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ, Ανδρέα Κατσανιώτη, στον «αέρα» του ΑΝΤ1 και της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα».
Ο ίδιος πήρε ξεκάθαρες αποστάσεις τόσο από την επιλογή των Δοξιάδη και Τσάφου όσο και από την επικοινωνιακή διαχείριση που είχε το Μαξίμου στα «πυρά» της αντιπολίτευσης.
Θυμίζουμε πως ο Αρίστος Δοξιάδης, Υφυπουργός Ανάπτυξης για μόλις… 36 ώρες, παραιτήθηκε υπό το βάρος μίας παλαιότερης δικαστικής υπόθεσης, ενώ ο Υφυπουργός Ενέργειας, Νίκος Τσάφος, δέχεται «πυρά» για παλαιότερες αναφορές του στα εθνικά ζητήματα (βλ. Κυπριακό).
Ο κ. Κατσανιώτης, όταν ερωτήθηκε σχετικά για Δοξιάδη και Τσάφο, απάντησε τα εξής:
«Θέλω να είμαι ευθύς. Ήταν μια λάθος επιλογή που έστειλε ένα λάθος μήνυμα που σίγουρα δεν εκφράζει την παράταξή μας. Αυτός ο ανασχηματισμός έφερε πραγματικά έναν φρέσκο αέρα.
Εάν είδατε τις δηλώσεις του νέου αναπληρωτή Υφυπουργού Μεταφορών, που πραγματικά είχε ενσυναίσθηση, σε αντίθεση με τις αναρτήσεις του κ. Δοξιάδη.
Ο τεχνοκρατισμός του διαδικτύου κάποια στιγμή πρέπει να έχει και ένα όριο. Υπάρχει πολιτική που είναι μια στάση ευθύνης και οι άνθρωποι που είναι στην πολιτική έχουν μια ενσυναίσθηση.
Αυτή η δήλωση που έκανε ο κ. Τσάφος ήταν μία αντιστόρητη δήλωση. Έδωσε τις διευκρινίσεις του και ελπίζω να διαβάζει ιστορία. Έπεισε όμως το Μαξίμου».
Eurokinissi photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Καναδή ΥΠΕΞ: Όλοι οι Καναδοί ηγέτες – και οι διευθυντές εταιρειών – πρέπει να μιλούν γαλλικά και αγγλικά
- Ευρύτατη πλειοψηφία εξασφάλισε επί της αρχής, το νομοσχέδιο για την Ανώτατη Σχολή Παραστατικών Τεχνών και την καλλιτεχνική εκπαίδευση
- Έχετε δει μακάκο να αηδιάζει με αυγό; Το βίντεο έγινε viral
- Οι αρχές στο Ιράν θα επιτρέψουν ακόμη και σε 12χρονα παιδιά να ενταχθούν στους εθελοντές που περιπολούν στην Τεχεράνη
- Συνελήφθη ο 35χρονος που επιτέθηκε σε αστυνομικό με τσεκούρι στους Αμπελόκηπους
- Αναφορά στις «προφητείες, συμπεριλαμβανομένων και των σατανικών» εν μέσω γεωπολιτικών εξελίξεων
- «Μεγάλο λάθος» η τυχόν ακύρωση της επίσκεψης του βασιλιά Καρόλου στις ΗΠΑ, δηλώνει ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στο Λονδίνο
- Θεσσαλονίκη: Κλειστά και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της ΠΑΘΕ μετά από πυρκαγιά σε ξερά χόρτα
- Μελόνι: «Η Ευρώπη ακολουθεί, επιτέλους, την σωστή κατεύθυνση» για τους «κόμβους επιστροφής παράτυπων μεταναστών»
- Τουρκικό ΥΠΕΞ για επίθεση σε δεξαμενόπλοιο στη Μαύρη Θάλασσα: «Σοβαρός κίνδυνος για την ασφάλεια και τη ναυσιπλοΐα»









