Σύμφωνα με κυβερνητική ενημέρωση, ολοκληρώθηκαν απόψε οι διήμερες επαφές του υπουργού Επικρατείας με την UEFA στην Ελβετία, όπως και η επικοινωνία με τη FIFA. Στις συναντήσεις διαπιστώθηκε μια βασική συναντίληψη για τα ζητήματα που συζητήθηκαν.
H UEFA συμφώνησε να παρέχει τεχνική βοήθεια, ενώ από την ελληνική πλευρά υπήρξε πλήρης πολιτική δέσμευση ότι οι προτάσεις αυτές θα υλοποιηθούν στο ακέραιο, και πως σε περίπτωση παραβίασης των κανόνων που θα υιοθετηθούν, θα γίνεται αποβολή ομάδων από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές τις επόμενες ημέρες, ενώ υπενθυμίζουμε ότι στο αμέσως προσεχές διάστημα θα έρθει στην Ελλάδα ο πρόεδρος της UEFA κ. Τσέφεριν ο οποίος αποδέχθηκε την σχετική πρόσκληση του Έλληνα πρωθυπουργού.
Από Protothema.gr, φωτο eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Συμφωνία εκεχειρίας: Η Χαμάς καλεί τους μεσολαβητές να ασκήσουν πίεση
- Κυρανάκης: Η αποψίλωση των τρόλεϊ θα είναι σταδιακή – Δεν θα χαθούν θέσεις εργασίας
- Ούγγρος ΥΠΕΞ: «Θα διασφαλίσουμε ότι ο Πούτιν μπορεί να εισέλθει στην Ουγγαρία», vid
- Ο Τραμπ είπε πως αναμένει διεύρυνση των Συμφωνιών του Αβραάμ
- Π. Γερουλάνος: Η αγροτική παραγωγή μαραζώνει και καταστρέφεται
- Ουκρανοί δίνουν μάχη κατά στρατιωτικών που θέλουν να επιστρατεύσουν κόσμο, vid
- Τραμπ: Ο Μπάιντεν ξεκινούσε πολέμους γιατί ήταν ηλίθιος, vid
- Αγωνία για την Μπριζίτ Μπαρντό: Υποβλήθηκε σε επέμβαση για “σοβαρή ασθένεια” – «Ανησυχητική» η κατάστασή της
- Ο Δήμος Αθηναίων στη μάχη της πρόληψης και της ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού
- Συνελήφθη 31χρονος, που στρατολογούσε ανήλικα κορίτσια για να κλέβουν τσάντες