«Δύο ολόκληρες θητείες» ζητάει ο Μητσοτάκης! Φουντώνουν οι φήμες για ΕΚΛΟΓΕΣ τον χειμώνα

Ο ίδιος ο πρωθυπουργός εξάλλου μέσα στο Σαββατοκύριακο είπε ότι "μπήκαμε στην τελική ευθεία".

Μήνυμα για την προσέλκυση νέων επενδυτικών κεφαλαίων έστειλε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος έσπευσε να κάνει σχόλια και για τις επερχόμενες εκλογές.

Από το βήμα του πρώτου «Ελληνικού Επενδυτικού Συνεδρίου», το οποίο λαμβάνει χώρα στο Λονδίνο και το οποίο διεξάγεται από το Χρηματιστήριο Αθηνών και τη Morgan Stanley, ο επικεφαλής της ελληνικής κυβέρνησης αναφέρθηκε στις μεταρρυθμίσεις, την μακροπρόθεσμη τροχιά ανάπτυξης, τη στήριξη της οικονομίας κατά την διάρκεια της πανδημίας, τη στήριξη της ελληνικής κοινωνίας έναντι της οξείας ενεργειακής κρίσης, αλλά και στα διλήμματα εν όψει της επικείμενης εκλογικής αναμέτρησης.

Όπως τόνισεμε οδηγό την ανάπτυξη, η Ελλάδα σύμφωνα με τις προβλέψεις της Κομισιόν, προβλέπεται να έχει τη μεγαλύτερη μείωση χρέους ως ποσοστό του ΑΕΠ από το 2019 στην Ε.Ε.

Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι χρειάζονται δύο πλήρεις θητείες για να αλλάξει η πορεία της χώρας και εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι η ΝΔ θα πετύχει αυτοδυναμία στις εκλογές του 2023.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο φουντώνουν οι φήμες -αλλά και τα δημοσιεύματα ακόμα και από τον φιλοκυβερνητικό τύπο- που θέλουν τον Μητσοτάκη να “κλειδώνει” την προσφυγή στις κάλπες τις επόμενες ημέρες.

Μάλιστα ίσως τελικά οι διπλές (λόγω απλής αναλογικής) κάλπες πραγματοποιηθούν ακόμα και μέσα στον χειμώνα, με το δίμηνο Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου να…φιγουράρουν ως πιθανή”λύση”.

«Ξέρουμε ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας, το πότε ακριβώς δεν το γνωρίζουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός το βράδυ της Κυριακής.

(φωτο:intime)

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί