Δουδωνής (ΠΑΣΟΚ): Και το 2009 σκέφτονταν να διώξουν τον Τσίπρα επειδή είχε πάρει χαμηλά ποσοστά

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Δουδωνής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του ΑΝΤ1 ‘’Στούντιο με θέα’’ και μίλησε μεταξύ άλλων για τα σενάρια σχετικά με την ηγεσία στο ΠΑΣΟΚ.

Αρχικά είπε ότι «σκέφτομαι τι θα ήθελε ένας προοδευτικός άνθρωπος από το ΠΑΣΟΚ. Θα ήθελε να είναι ένα φιλόξενο σπίτι για κάθε άνθρωπο ποιου θα ήθελε να είναι αλλιώς τα πράγματα στην πατρίδα του. Αυτό μπορεί να το καταφέρει ο κύριος Ανδρουλάκης».

Συνέχισε λέγοντας «αναγνωρίζω το δικαίωμα του καθενός να μιλάει άσχημα για μένα. Και εγώ έχω απόψεις και μπορώ και εγώ να τις εκφράζω.

Το ΠΑΣΟΚ ήταν στο 8% όταν το ανέλαβε ο κ Ανδρουλάκης, τώρα είναι στο 13%. Το ΠΑΣΟΚ είναι σε απόσταση αναπνοής από την δεύτερη θέση. Το ΠΑΣΟΚ στην περιφέρεια είναι μια μονάδα πάνω από τον ΣΥΡΙΖΑ. Όλοι χάσανε σ αυτές τις εκλογές και η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ».

Σχετικά με τις Ευρωεκλογές υποστήριξε ότι παρόλο που ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ μειώσανε τα ποσοστά του το ΠΑΣΟΚ βγήκε κερδισμένο «η ΝΔ έχασε προς την δεξιά και την ακροδεξιά.

Παρόλο που τα άλλα δυο κόμματα πέφτουν εμείς πήραμε μια μονάδα. Ανεβαίνουμε όταν οι άλλοι πέφτουν. Ο κόσμος απείχε από τις εκλογές επειδή τον ενοχλούσε η τοξικότητα στα κόμματα. Το ΠΑΣΟΚ στον χώρο του κέντρου βγήκε πρώτο.

Και το 2009 σκέφτονταν να διώξουν τον Τσίπρα επειδή είχε πάρει χαμηλά ποσοστά φανταστείτε τι θα είχε γίνει αν τον είχανε διώξει».

Σχετικά με το ενδεχόμενο να ανοίξει το κόμμα του διάλογο με τον ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι «δεν θέλω να το συγκεκριμενοποιώ αν θα ανοίξουμε διάλογο με τον ΣΥΡΙΖΑ»

Για τις επόμενες ημέρες και τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι «πρέπει αυτή τη στιγμή να τηρηθεί το καταστατικό και αυτή η κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή αδικεί το ΠΑΣΟΚ.

Ο κόσμος είναι πάρα πολύ ταλαιπωρημένος.

Θα συγκλίνουν τα όργανα και θα γίνει εκεί μια συζήτηση. Όλο λέμε θα τα πούμε στα όργανα και μόνο στα όργανα δεν τα λέμε».

ant1news – eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί