Χαμός με Γεροτζιάφα για “κυβέρνηση ηττημένων”: «Επιβάλλεται…»

Επιβεβλημένη χαρακτήρισε την ανάγκη σχηματισμού κυβέρνησης των ηττημένων με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Γρηγόρης Γεροτζιάφας.

Ο άνθρωπος που ζήταγε υποχρεωτικό εμβολιασμό των πάντων άνω των 12 ετών, που τώρα βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, έβαλε «φωτιά», μιλώντας για τα σενάρια διακυβέρνηση την επομένη των εκλογών.

Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Αντ1 ο υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε:

«Είναι υποχρεωτικό να σχηματιστεί κυβέρνηση την 21η Μαϊου για λόγους σταθερότητας και πολιτικής ηγεμονίας μιας συνολικής αντίληψης που αντιτίθεται στην νεοφιλελεύθερη γραμμή της κυβέρνησης, στον νεοφιλελευθερισμό της δεξιάς.

Ο σχηματισμός συγκυβέρνησης από ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και ΜεΡΑ25 – εφόσον βγαίνουν οι αριθμοί – «επιβάλλεται. Επιβάλλεται γιατί έχουμε μια πολιτική γραμμή που είναι η σοσιαλδημοκρατική γραμμή. Που υποστηρίζει την ανασύσταση και θωράκιση του κράτους πρόνοιας».

Απαντώντας στο αν τον προβληματίζουν οι θέσεις του κόμματος Βαρουφάκη για την οικονομία, τόνισε:

«εμένα αυτά μου θυμίζουν κοκορομαχίες πριν από τις φοιτητικές εκλογές. Το βράδυ των εκλογών θα προκύψει η αδήριτη ανάγκη επανασύστασης του κράτους».Σχολιάζοντας την τοποθέτηση του κ. Γεροτζιάφα η ΝΔ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση :

«Μετά τον κ. Δραγασάκη, τον κ. Τσακαλώτο, τον κ. Παπαχριστόπουλο και τον κ. Χατζησωκράτη, σήμερα ήταν η σειρά του κ. Γεροτζιάφα να μιλήσει για κυβέρνηση ηττημένων, λέγοντας μάλιστα πως η κυβέρνηση ηττημένων επιβάλλεται αν βγαίνουν οι αριθμοί! Οι προθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ είναι σαφείς! Θα επιδιώξουν με κάθε τρόπο κυβέρνηση ηττημένων, αν μετά το αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου «βγαίνουν τα κουκιά», ό,τι και να λέει σήμερα για «ξεκάρφωμα ο κ. Τσίπρας»

(intime photo)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί