για την αποκάλυψη της εφημερίδας, σχετικά με το παρακράτος που λειτουργούσε επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ εν γνώσει του Μεγάρου Μαξίμου.
Ο κ. Κούγιας άφησε, χωρίς να αναφερθεί σε ονόματα, άφησε ξεκάθαρες αιχμές για το ρόλο κορυφαίων υπουργών της τότε κυβέρνησης αλλά και για συγγενείς τους.
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, η σύζυγος του πρώην υπουργού Αμυνας, Ελ. Τζούλη, έδινε εντολές σε ανώτερους αξιωματικούς της Αστυνομίας να συλλάβουν τους Γιάννη Κουρτάκη και Παναγιώτη Τζένο.
Ο γνωστός ποινικολόγος ανέφερε αρχικά ότι τα «Παραπολιτικά προσέφεραν στην ελληνική δημοκρατία μεγάλη υπηρεσία με αυτό που έγινε.»
Εκανε λόγο για ένα απίστευτης έκτασης παρακράτος για το οποίο είχε τα στοιχεία και η τότε ηγεσία του Αρείου Πάγου:
«Στην κατοχή μας, μετά από νόμιμη έρευνα, υπάρχει ένα τεράστιο υλικό, που υπήρχε και στα χέρια της Δικαιοσύνης, στα χέρια της Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, της κυρίας Ξένιας Δημητρίου».
(Από Megatv – φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- “Είχες μόνο μία δουλειά” – Τι πήγε στραβά! ΒΙΝΤΕΟ
- Πολιτικός του Ερντογάν απειλεί να… εισβάλει στο Ισραήλ
- Ηράκλειο: Απολογιών συνέχεια για τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που συνελήφθησαν για εμπορία ανθρώπων
- Ζωάρα! Η εξαιρετικά χαλαρή…σχεδόν ανθρώπινη στάση της κατσίκας έγινε viral, vid
- Θεσσαλονίκη: Έβαψαν με σπρέι τοίχους σχολείο – 4 συλλήψεις ανηλίκων
- Ηθοποιός του “Χάρι Πότερ” γεμίζει το ρεζερβουάρ και φωνάζει “Ακριβό το πετρέλαιο!”, vid
- Βίντεο από το σημείο που χτύπησε ο ιρανικός πύραυλος σε πόλη του Ισραήλ
- Νέες επιθέσεις της Χεζμπολάχ κατά του Ισραήλ με ρουκέτες
- Θεσσαλονίκη: Κατασκήνωση για παιδιά με διαβήτη – Μια εμπειρία ζωής με 30 χρόνια ιστορίας
- Μητσοτάκης: Πρέπει η Ε.Ε. να έχει σχέδιο σε περίπτωση που δεχτεί επίθεση ευρωπαϊκό έδαφος









