Αντώναρος: Θύμα κάποιων που αλωνίζουν στο προφίλ του, η γκάφα με τον δημοσιογράφο Σαραντάκο και το γκλομπ

Με ανάρτησή του στο twitter o πολιτικός Βαγγέλης Αντώναρος ξεκαθαρίζει ότι έπεσε θύμα κἀποιων που αλωνίζουν στο προφίλ του και ζήτησε εγγράφως συγνώμη από τον δημοσιογράφο Γιώργο Σαραντάκο για μια προηγούμενη ανάρτηση στο προφίλ του. Συγκεκριμένα σε προηγούμενη ανάρτηση στο προφίλ του εμφανιζόταν φωτογραφία από την επίσκεψη του υπουργού Άδωνι Γεωργιάδη στις πλαζ, για να […]

Με ανάρτησή του στο twitter o πολιτικός Βαγγέλης Αντώναρος ξεκαθαρίζει ότι έπεσε θύμα κἀποιων που αλωνίζουν στο προφίλ του και ζήτησε εγγράφως συγνώμη από τον δημοσιογράφο Γιώργο Σαραντάκο για μια προηγούμενη ανάρτηση στο προφίλ του.

Συγκεκριμένα σε προηγούμενη ανάρτηση στο προφίλ του εμφανιζόταν φωτογραφία από την επίσκεψη του υπουργού Άδωνι Γεωργιάδη στις πλαζ, για να ελέγξει αν τηρούνται τα μέτρα κοινωνικής απόστασης, και μπέρδεψε τον δημοσιογράφο Γιώργο Σαραντάκο του Σταρ με άνδρα της Ασφάλειας, ενώ χαρακτήριζε το μικρόφωνο που κρατούσε ο δημοσιογράφος, κάτι ανάμεσα σε γκλοπ και καδρόνι.

Το γεγονός μάλιστα συνέβη, ενώ σειρά άλλων φωτογραφιών από τη συγκεκριμένη επίσκεψη του Άδωνι Γεωργιάδη έδειχνε ξεκάθαρα ότι ο κ. Σαραντάκος δεν αποτελεί μέλος της ασφάλειάς του, αλλά ρεπόρτερ που έκανε τη δουλειά του, και πως το… καδρόνι δεν ήταν παρά ένα μικρόφωνο.

Σήμερα σε νέα του ανάρτηση ο κ. Αντώναρος δίνει την εξήγηση για το γεγονός, γράφοντας ότι η ανάρτηση έγινε “από περίεργους λαθρόχειρες που “αλωνίζουν” στο προφίλ του”.

photo eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί