δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος για το άνοιγμα της εστίασης. Όπως ανέφερε αρκετοί επιχειρηματίες στον κλάδο της εστίασης θα επιλέξουν να ανοίξουν λίγο αργότερα και όχι στις 3 του μήνα.
«Παρόλα αυτά εμείς βλέπουμε μια πολύ καλή διάθεση από τον κόσμο να έρθει να μας επισκεφτεί, δεν βλέπουμε τον κόσμο να φοβάται και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό γιατί αυτό σημαίνει ότι δείχνει εμπιστοσύνη σε εμάς ότι θα τηρήσουμε τα μέτρα που πρέπει να τηρήσουμε», τόνισε. Ακόμη επιβεβαίωσε πως το άνοιγμα της εστίασης έχει οδηγήσει σε «φουλ κρατήσεων» αλλά και λίστες αναμονής.
«Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς γιατί μας κάνει να νιώθουμε καλύτερα», σχολίασε μεταξύ άλλων και υπογράμμισε πως η εστίαση ανοίγει με χαρά και φοβό γιατί ναι μεν υπάρχει επιθυμία για επιστροφή στην εργασία μετά από 6 μήνες κλεισίματος αλλά δεν υπάρχει εφησυχασμός καθώς τα κρούσματα παραμένουν υψηλά.
(protothema)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Το πρώτο μωρό που γεννήθηκε μετά από 30 χρόνια έφερε την ελπίδα σε ένα μικρό χωριό της Ιταλίας
- Εκτροχιάστηκε επιβατική αμαξοστοιχία που μετέφερε 241 επιβάτες στο νότιο Μεξικό
- Κόπα Άφρικα: Τερματοφύλακας κατέρρευσε την ώρα του αγώνα
- Ο Νικ Κύργιος νίκησε την Σαμπαλένκα στην “Μάχη των Φύλων”, vid
- Συνάντηση Τραμπ-Ζελένσκι: «Θα υπάρξει συμφωνία αλλιώς θα σκοτωθούν επιπλέον εκατομμύρια άνθρωποι»
- Απίθανο βίντεο: Δύο Ρώσοι άναψαν πυροτεχνήματα…μέσα σε ασανσέρ!
- Φωτιά τώρα σε διαμέρισμα στην Τούμπα Θεσσαλονίκης – ΒΙΝΤΕΟ
- Κρεμλίνο: Πούτιν και Τραμπ πιστεύουν ότι η Ουκρανία πρέπει να λάβει απόφαση για το Ντονμπάς
- Κ.Τσουκαλάς: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν έχει όρια στην προπαγάνδα, στο ψέμα και τη διαστρέβλωση
- Σουρινάμ: Άνδρας μαχαίρωσε μέχρι θανάτου εννέα ανθρώπους









