“Η συγκεκριμένη Κυριακή αποτελεί μια καλή ευκαιρία για τους καταστηματάρχες να αυξήσουν την αγοραστική τους δύναμη, ως συνέχεια της Black Friday, που φέτος είναι στις 24 Νοεμβρίου” επισημαίνεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.
Παράλληλα αναφέρεται ότι “η Black Friday είναι θεσμός που σημειώνει άνθηση στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια, δημιουργώντας ιδιαίτερο ενθουσιασμό και προσμονή στο αγοραστικό κοινό για τις προσφορές που υπόσχεται”.
Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης εφιστά την προσοχή στους καταστηματάρχες ώστε να τηρήσουν την νομοθεσία αναφορικά με τη διαδικασία διενέργειας προσφορών προκειμένου να προστατευτούν οι καταναλωτές και να αποφευχθούν πρόστιμα χωρίς λόγο.
eurokinissi photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κυψέλη: Χειροπέδες σε 37χρονο που απείλησε με πιστόλι γυναίκα μέσα σε κατάστημα
- Παράταση έως 30 Οκτωβρίου για υποβολή των «Δηλώσεων Βραχυχρόνιας Διαμονής» Σεπτεμβρίου 2025
- Ελλάδα, αυτοί είναι οι «σύμμαχοί» σου! 20 Eurofighter θα πουλήσουν οι Βρετανοί στους Τούρκους
- Ο Όρμπαν θα συναντηθεί με τον Τραμπ την επόμενη εβδομάδα
- Τι είπε ο Ουσάκοφ σε σχέση με πιθανή συνάντηση Πούτιν και Τραμπ
- Tucker Carlson: «Ο Πούτιν είναι κάτι σαν παγκόσμιος σταρ», vid
- ΠΑΣΟΚ: «Αποδεικνύεται πως η κυβέρνηση Μητσοτάκη λειτουργεί ως ένας κομματικός πελατειακός ψηφοθηρικός μηχανισμός»
- Οι υπουργοί Εξωτερικών Κίνας και ΗΠΑ είχαν τηλεφωνική επικοινωνία
- Η στιγμή που ο Λαβρόφ δίνει ένα μπουκέτο λουλούδια στην ΥΠΕΞ της Β. Κορέας, vid
- Λαδάδικα: Φυλάκιση 1 έτους, με αναστολή, σε 43χρονο για φθορές σε κατάστημα









