Άρα σήμερα (4/1) τα σούπερ μάρκετ θα λειτουργήσουν κανονικά όπως κάθε Σάββατο, δήλαδή από τις 08:00 μέχρι και τις 20:00, ενώ την Κυριακή τα καταστήματα θα είναι κλειστά και θα ανοίξουν ξανά την Τρίτη του Αγίου Ιωάννη, αφού τη Δευτέρα είναι των Θεοφανείων.
Τα μόνα σούπερ μάρκετ που θα είναι ανοιχτά θα είναι τα τύπου Shop & Go αλλά και οι πιο μικρές αλυσίδες.
Μετά τα Θεοφάνεια τα καταστήματα θα επανέλθουν στη συνηθισμένη λειτουργία τους, εξυπηρετώντας τους καταναλωτές κανονικά.
Κανονικό είναι από χθες και το ωράριο λειτουργίας στα καταστήματα που ανήκουν στην εμβέλεια των κατά τόπους Εμπορικών Συλλόγων Λεκανοπεδίου Αττικής όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Αττικής Όμορων Νομών & Νήσων Αιγαίου.
Διευκρινίζεται ότι, παραμένει στην διακριτική ευχέρεια των Εμπορικών Συλλόγων, η διαφοροποίηση του ωραρίου των εμπορικών καταστημάτων ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες της περιοχής ευθύνης τους και φυσικά τηρουμένων των κανόνων και περιορισμών της κείμενης νομοθεσίας.
Έτσι σήμερα Σάββατο τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοιχτά από τις 09:00 έως τις 15:00, ενώ τα εμπορικά κέντρα από τις 10:00 έως τις 20:00.
Protothema – Eurokinissi photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Aεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ μπαίνει στο μάτι του τυφώνα Μελίσα, vid
- Δεν σταματάνε οι διεθνιστές! Το ρωσικό ΥΠΕΞ προειδοποιεί για τις κινήσεις του ΝΑΤΟ
- Για… επικείμενο «σχέδιο εκεχειρίας» μιλάει τώρα ο Ζελένσκι
- Η διαστημική βόλτα ενός Ρώσου κοσμοναύτη, vid
- Τυφώνας Μελίσσα: «Αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία να προστατεύσεις τη ζωή σου!»
- Ρωσία: 18χρονη καταδικάστηκε για δυσφήμιση του ρωσικού στρατού
- Κιλκίς: Συνελήφθη άνδρας για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών
- Γάζα: Η Χαμάς θα παραδώσει τα λείψανα ενός ακόμη Ισραηλινού ομήρου
- Με αναφορά στην «Παναγία της Νίκης» του Κ. Τσαρούχη, το μήνυμα του Νικ. Κακλαμάνη για την 28η Οκτωβρίου
- Συνομιλία μέσω ασυρμάτου του Κων. Τασούλα με βετεράνο πιλότο την ώρα της αεροπορικής επίδειξης









