με το οποίο επιτίθεται σε όσους απευθύνονται στην υπηρεσία 1142 για καταγγελίες παράβασης του νόμου περί καπνίσματος, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
Ο Χαριτόπουλος, με άρθρο του στην «Εφημερίδα των Συντακτών», παρομοιάζει όσους τηλεφωνούν στο 1142 με τον Εφιάλτη, τον Πήλιο Γούση και τα «καρφιά» στις σχολικές τάξεις. Παράλληλα, εξαπολύει βολές κατά αυτών που αποφάσισαν τη σύσταση της συγκεκριμένης υπηρεσίας λέγοντας ότι οδηγεί στον κοινωνικό κανιβαλισμό με στόχο την πλήρη υποταγή της κοινωνίας.
Κάνει, επίσης, λόγο για πογκρόμ κατά των καπνιστών κάνοντας συγκρίσεις ακόμα και με το ναζιστικό καθεστώς.
«Ξέρουμε πως κάθε εξουσία επιδιώκει «συμμορφούμενους» υπηκόους. Αν όμως περάσεις τη γραμμή και καλέσεις το 1142, μεταβάλλεσαι σε όργανο των μηχανισμών καταστολής και απεμπολείς την ιδιότητα του πολίτη.
Είσαι νέτα σκέτα χαφιές», υποστηρίζει, μεταξύ άλλων, ο Διονύσης Χαριτόπουλος.
(iefimerida – φωτο:pexels)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ο Μεντβέντεφ απαντά με «τελεσίγραφο» στις πληροφορίες μεταφοράς πυρηνικών όπλων στην Ουκρανία
- Κως: Στη φυλακή 22χρονη που εξαπάτησε γυναίκα – Την έπεισε να βγάλει στο δρόμο τα κοσμήματά της για «λόγους ασφαλείας»
- Κ. Τσιάρας: Θετική η Ελλάδα σε ευρωπαϊκό μηχανισμό αντασφάλισης για φυσικές καταστροφές
- Βουλή-Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Εντός της ημέρας κατατίθενται τα πορίσματα των κομμάτων
- Αντισυνταγματικές έκρινε η Ολομέλεια του ΣτΕ διατάξεις, που μείωσαν τις αποδοχές υπαλλήλων του υπ. Εξωτερικών
- Πόλεμος στην Ουκρανία: Το Κρεμλίνο δηλώνει ότι οι στόχοι του δεν έχουν ακόμα “επιτευχθεί”
- Ο πιο δραματικός παπαγάλος…τενόρος! Έτοιμος για το μέγαρο – ΒΙΝΤΕΟ
- Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εμπορίας ανθρώπων στα Φάρσαλα – Τέσσερις συλλήψεις
- Γερμανία: Οι εργαζόμενοι στα τοπικά δημόσια ΜΜΜ πραγματοποιούν 48ωρη απεργία την Παρασκευή και το Σάββατο
- Ο Μαντς Μίκελσεν στο καστ της νέας ταινίας του Μάρτιν Σκορσέζε «What Happens at Night»









