Σε σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του ΠΑΓΝΗ ένα 11χρονο κορίτσι, μετά από τροχαίο ατύχημα στον δρόμο Ηρακλείου-Μεσαράς, και φέρει θλάση στον εγκέφαλο και τον πνεύμονα, καθώς και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
Το τροχαίο σημειώθηκε χθες το βράδυ, Πέμπτη 3 Απριλίου, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η μητέρα, η γιαγιά και δύο παιδιά ηλικίας 9 και 11 ετών, συγκρούστηκε με ένα άλλο όχημα και αμέσως μετά προσέκρουσε στον κορμό ενός δέντρου, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν και οι τέσσερις επιβαίνοντες.
Άμεσα έσπευσαν στο σημείο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και μετέφεραν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου, τη 31χρονη μητέρα, την 50χρονη γιαγιά και τα δύο ανήλικα παιδιά. Η 11χρονη και ο 9χρονος αδελφός της κρίθηκε απαραίτητο να μεταφερθούν στο ΠΑΓΝΗ, με το ανήλικο αγοράκι να αντιμετωπίζει ελαφρύτερα τραύματα.
Η μητέρα, η οποία έχει κάταγμα στο χέρι, και η γιαγιά των παιδιών, αφού έλαβαν τις πρώτες βοήθειες, δεν χρειάστηκε να νοσηλευτούν.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / Ουρανία Μωραΐτη / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Σε ποιούς λογαριασμούς θα πιστωθούν αύριο 250 ευρώ; Ποιά τα κριτήρια
- ΣΑ ΟΗΕ: Χαιρετίζει το Πλαίσιο της Ντόχα και καλεί σε μόνιμη κατάπαυση πυρός στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό
- Ο Μπολσονάρο δήλωσε ότι προσπάθησε να ανοίξει το ηλεκτρονικό βραχιολάκι του από «περιέργεια»
- Ο Κρίστοφερ Νόλαν εξηγεί γιατί ήθελε να γυρίσει την «Οδύσσεια»
- Μόσχα: Μεγάλο εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας χτύπησε το Ουκρανονάτο, vid
- Διασώστες απεγκλώβισαν κατσίκες στην Ευρυτανία – Δείτε που σκαρφάλωσαν!
- Καιρός: Πτώση της θερμοκρασίας σήμερα – Στα ορεινά της Ηπείρου και της Δ. Μακεδονίας τα πρώτα χιόνια
- Για «προδότες Δημοκρατικούς που πρέπει να φυκαλκιστούν» μίλησε ο Τραμπ
- Εσωκομματικές εκλογές στη ΝΔ – Το απόγευμα θα ψηφίσει ο Κ. Μητσοτάκης
- Σαν σήμερα 23 Νοεμβρίου: Ποια τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας









