• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΗΧΗΤΙΚΟ ντοκουμέντο με τον γιατρό-μαϊμού: «Οξυγόνο και bye bye»

ΗΧΗΤΙΚΟ ντοκουμέντο με τον γιατρό-μαϊμού: «Οξυγόνο και bye bye»

giatros_maimou
Ένα σοκαριστικό ηχητικό ντοκουμέντο έρχεται στην δημοσιότητα!

Ασθενής που έπεσε θύμα της απάτης του γιατρού μαϊμού έδωσε ντοκουμέντο, στο οποίο ακούγεται ο 47χρονος κομπογιαννίτης, ο οποίος γνώριζε ότι ηχογραφείται, την ώρα που προτρέπει μια καρκινοπαθή να ακολουθήσει μία δική του αγωγή, για κάτι που ιδέα δεν είχε.

«Η κλινική σου εικόνα και όλα αυτά που έχεις περάσει και όλα αυτά που έχεις, δεν δικαιολογούν την κατάσταση που βρίσκεσαι σήμερα. Κάποιος ο οποίος είναι καρκινοπαθής και έχει πάρει τα φάρμακα που έχεις πάρει και συνεχίζεις να τα παίρνεις. Πρέπει αυτά τα φάρμακα που παίρνεις να σου κάνουν κακό. Γιατί πατάνε φρένο στη θεραπεία. Από εδώ και πέρα θα αρχίσουμε να τα μειώνουμε. Θα ξεκινήσεις να παίρνεις τη μισή δοσολογία. Δηλαδή κάθε μέρα την ώρα που έπαιρνες το χάπι σου, θα το σπας και θα παίρνεις το μισό, θα μειώσουμε τη δόση σου. ΟΚ; Για να αφήσουμε τον οργανισμό σου να ανέβει», ακούγεται να λέει ο 47χρονος.

Ο άνδρας στο τηλέφωνο επιχειρεί να πείσει για τις γνώσεις του το ανυποψίαστο θύμα του και μπαίνει στη διαδικασία να εξηγήσει τον τρόπο με τον οποίο θα εξαλείψει τον καρκίνο: «Ο καρκίνος είναι αναερόβιος. Όταν του δώσουμε εμείς οξυγόνο, τέλος πέθανε. Για αυτό τον λόγο, εάν καταφέρεις και του δώσεις πάλι οξυγόνο και νερό και πάει στο 71% δεν είναι καρκινικό. Αυτό σημαίνει ότι ο καρκίνος bye-bye». 

Απλά ακούστε:

Το αποκαλυπτικό ηχητικό ντοκουμέντο αποδεικνύει τον αδιανόητο τρόπο με τον οποίο λειτουργούσε ο ψευτογιατρός, και είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο τριών ανθρώπων, ενώ οι εξαπατημένοι είναι τουλάχιστον 45 ακόμη.

Συγκλονίζει την ίδια στιγμή η καταγγελία μητέρας 16χρονου για τον γιατρό – «μαϊμού», της οποίας σύστησε… μοναχός.

Η γυναίκα σοκαρίστηκε όταν το παιδί της, που παρουσίαζε σοβαρό πρόβλημα στα πόδια, έκοψε τα φάρμακα – κατόπιν σύστασης του Νικόλαου Κοντού – και στη συνέχεια γνώρισε ραγδαία επιδείνωση στην κίνησή του.

«Μου έλεγε κόψε τα φάρμακα και το παιδί σου θα περπατήσει. Ήταν βοτανοθεραπεριστής για έμας. Το παιδί μου είχε σοβαρό πρόβλημαμε τα πόδια. Είχα πάει να προσευχηθώ σε μοναχό. Τότε μας είπε ο μοναχός: ”πάρε τηλέφωνο τον Νίκο Κοντό, που είναι και Χριστιανός’. Το παιδί με φάρμακο παρουσίαζε σταθεροποίηση, ο γιατρός -μαϊμού όμως είπε να το κόψει για να σωθεί»…

Όπως λέει η μητέρα, ο γιατρός εξέτασε το παιδί σε… μοναστήρι, όπου μάλιστα εξέτασε εκείνη την ημέρα άλλες τρεις με τέσσερις περιπτώσεις.