Ο δράστης επίσης επρόκειτο να μεταφερθεί σε νοσοκομείο, καθώς ένας από τους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ τον πυροβόλησε στο πόδι για να τον ακινητοποιήσει.
Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, δράστης είναι ένας 51χρονος ελληνικής υπηκοότητας, ο οποίος στο παρελθόν έχει απασχολήσει τις αρχές για εξύβριση και κλοπές.
Υπενθυμίζεται ότι ο 51χρονος επιτέθηκε αρχικά μέσα σε λεωφορείο σε έναν επιβάτη, τον οποίο τραυμάτισε στο κεφάλι με κατσαβίδι και στη συνέχεια πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα, όπου επιτέθηκε και τραυμάτισε αρχικά τον αξιωματικό υπηρεσίας και στη συνέχεια τον διοικητή και μια γυναίκα αστυνομικό που έσπευσαν για βοήθεια.
Ο διοικητής φέρει τραύματα στο κεφάλι, ενώ οι άλλοι δύο αστυνομικοί δέχτηκαν χτυπήματα στα χέρια και στα πόδια, στην προσπάθεια να τον ακινητοποιήσουν. Τόσο ο πολίτης, όσο και οι αστυνομικοί χρειάστηκαν ράμματα στα σημεία που τραυματίστηκαν, αλλά δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους.
Για την σύλληψη του δράστη κλήθηκε στο σημείο και η ΕΚΑΜ, αλλά δεν χρειάστηκε, καθώς τελικά συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ και της ΟΠΚΕ που έσπευσαν στο αστυνομικό τμήμα.
Σύμφωνα με την αστυνομία, αστυνομικός της ΔΙΑΣ πυροβόλησε τον δράστη στο πόδι για να τον ακινητοποιήσει καθώς επιτέθηκε και στον ίδιο με το κατσαβίδι, όταν επιχείρησαν να τον συλάβουν.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / Photo: eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Στον εορτασμό του πρώτου χρόνου του Μουσείου «Σπίτι του Ελύτη» ο Ν. Δένδιας
- Βρετανία: Μόνο ένας άνδρας θεωρείται ύποπτος από την αστυνομία για την επίθεση σε τρένο
- Αυτά είναι τα καταστήματα ΕΛΤΑ που δεν θα λειτουργούν από αύριο Δευτέρα 3 Νοεμβρίου
- Τραγωδία στις ιταλικές Άλπεις: Πέντε Γερμανοί ορειβάτες σκοτώθηκαν από χιονοστιβάδα
- Η Τζένιφερ Λόρενς ζήτησε βοήθεια από το ChatGPT…για αυτό το λόγο
- Το “τσιουάουα” Βέλγιο απειλεί ότι θα ισοπεδώσει την…Ρωσία! Επικό βίντεο
- Στα Βορίζια Ηρακλείου μεταφέρθηκε η σορός του 39χρονου θύματος του μακελειού
- Η Χαμάς ανακοινώνει ότι θα παραδώσει τις σορούς 3 Ισραηλινών ομήρων απόψε στις 8 το βράδυ
- Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών ζητάει ειδική αξιολόγηση του καταστήματος των ΕΛΤΑ επί της οδού Μητροπόλεως
- Ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τις εξελίξεις του μακελειού στα Βορίζια









