Γιάννης Ζουγανέλης: Το άγνωστο περιστατικό με τον Τραμπ (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην καραντίνα αλλά και σε μια άγνωστη ιστορία που είχε ο ίδιος με τον Ντόναλντ Τραμπ, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Ζουγανέλης ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος μέσω Skype σε τηλεοπτική εκπομπή. «Αγαπώ πάρα πολύ αυτό που συνέβη στην Ελλάδα. Είδα μια αξιοπρέπεια στους Έλληνες υπέρ του δέον. Είδαμε μια Αμερική να εκπίπτει στα μάτια όλου […]

Στην καραντίνα αλλά και σε μια άγνωστη ιστορία που είχε ο ίδιος με τον Ντόναλντ Τραμπ, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Ζουγανέλης ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος μέσω Skype σε τηλεοπτική εκπομπή.

«Αγαπώ πάρα πολύ αυτό που συνέβη στην Ελλάδα. Είδα μια αξιοπρέπεια στους Έλληνες υπέρ του δέον. Είδαμε μια Αμερική να εκπίπτει στα μάτια όλου του υπόλοιπου κόσμου. Κάποτε πήγαινε κάποιος στην Αμερική και του έλεγαν «φέρε μου αυτό, φέρε μου εκείνο». Δεν έχει τίποτα η Αμερική μπροστά σε αυτά που έχουμε εμείς απ’ ό,τι φάνηκε και το κυρίαρχο είναι ότι αποκαλύπτεται συνέχεια αυτός ο πρόεδρος της Αμερικής», είπε αρχικά ο μουσικοσυνθέτης.

Μάλιστα, αναφερόμενος στον Ντόναλντ Τραμπ αποκάλυψε μια εμπειρία που είχε μαζί του: «Το 1995 μαζί με την εξαιρετική Γλυκερία και άλλους είχαμε πάει στο Ατλάντικ Σίτι και παίξαμε. Κάποια στιγμή έρχεται αυτό, ο Τραμπ, τον ήξερα ως επιχειρηματία τότε, και μου λέει εσύ θα μείνεις εδώ. Του λέω δεν γίνεται και για να με δελεάσει έφερε και τρεις γυναίκες. Δηλαδή, αυτός ο άνθρωπος κυβερνάει την Αμερική. Αυτός ο άνθρωπος λέει να κάνουμε ενέσεις με αντισηπτικά. Αυτό είναι το επικίνδυνο. Αυτός έχει τους κωδικούς των πυρηνικών κεφαλών, καταλαβαίνετε πού ζούμε;».

Ποια είναι τα επαγγελματικά του σχέδια για τον χειμώνα; «Είναι απαραίτητο να μπορούμε να ισορροπήσουμε και πάλι επαγγελματικά. Είμαστε σε δεινή θέση και κυρίως οι οργανοπαίχτες. Αποτελούν έναν τεράστιο κύκλο εργασιών. Αυτοί έχουν το μεγάλο πρόβλημα και θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά να στηρίξουμε όσους μας στήριξαν όλο αυτό τον καιρό».

Στην εκπομπή ο Γιάννης Ζουγανέλης παρουσίασε και το νέο τραγούδι που δημιούργησε με αφορμή την καραντίνα λόγω της πανδημίας.

Από thestival, ΦΩΤΟ eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί