Το τελευταίο αντίο είπαν συγγενείς και φίλοι στον 34χρονο αλεξιπτωτιστή, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα, μετά από πτώση με αλεξίπτωτο.
Η εξόδιος ακολουθία πραγματοποιήθηκε, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 στον Ιερό Ναό της Αγίας Ευθυμίας στη Νέα Χαλκηδονα, παρουσία δεκάδων συγγενών, φίλων και συναδέλφων του.
Στις 14.00, μάλιστα, στον Ιερό Ναό βρέθηκε και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιώτοπουλος.
Παράλληλα, στεφάνι έχει καταθέσει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννήματα, και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευση και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.
Ο 34χρονος κατά τη διάρκεια νυχτερινής άσκησης από το ειδικό τμήμα αλεξιπτωτιστών στα Μέγαρα βρέθηκε εκτός της ζώνης ρίψης με αποτέλεσμα να πέσει σε βάλτο και να χάσει τη ζωή του.
Μετά από αρκετή ώρα, δυνάμεις του στρατού τον εντόπισαν και τον μετέφεραν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
(sputniknews – φωτο:screenshot)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Πούτιν για Τόμαχοκ: «Η απάντηση θα είναι πολύ σοβαρή, αν όχι απόλυτα συντριπτική»
- Θεσσαλονίκη: Δύο κρούσματα ψώρας σε Γυμνάσιο- Εφαρμόζεται το πρωτόκολλο ΕΟΔΥ, δεν κλείνει το σχολείο
- Το μήνυμα του Φάμελλου στον Τσίπρα υπέρ της συμπόρευσης
- Τοποθετήθηκε ο Πούτιν σε σχέση με το τι ισχύει για την συνάντησή του με τον Τραμπ
- Σοκ στη Βαλένθια: Σχεδόν έναν χρόνο μετά τις φονικές πλημμύρες βρέθηκε πτώμα θύματος θαμμένο στη λάσπη
- Ελ. Μελέτη σε Κομισιόν: «Τα Γλυπτά του Παρθενώνα είναι σύμβολο του ελληνικού πολιτισμού, όχι ντεκόρ δεξιώσεων»
- Δ. Μιχαηλίδου: Στηρίζουμε και αυξάνουμε τα επιδόματα, αλλά δίνουμε στις οικογένειες εργαλεία ελευθερίας
- ΑΑΔΕ: Ξεκινά από 14/11 το Μητρώο Αυτόματων Πωλητών – Το πρώτο βήμα για τη διασύνδεση με τα ταμειακά συστήματα
- Μαντέψτε ποιός θα πληρώσει πάλι την «νύφη»! Η αλήθεια πίσω από τις κυρώσεις των ΗΠΑ κατά της Ρωσίας
- Σε πενθήμερη απεργία προχωρούν οι ειδικευόμενοι γιατροί στην Αγγλία