Θάνατος Μαζωνάκη: Παρέμβαση της Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος

Η Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες, κατόπιν εντολής τού επικεφαλής της πρώην αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Χαράλαμπου Βουρλιώτη,

ξεκινά άμεσα έρευνα επικεντρωμένη στους δυο γιατρούς που εμπλέκονται στην υπόθεση του θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη, προκειμένου να διερευνηθεί εάν έχει διαπραχθεί το αδίκημα του ξεπλύματος μαύρου χρήματος.

Κατά την έρευνα, θα αξιολογηθούν όλα τα στοιχειά που έχουν γίνει έως τώρα γνωστά, ενώ τα κλιμάκια της Αρχής θα ελέγξουν διεξοδικά όλα τα οικονομικά στοιχεία των δύο προφυλακισμένων γιατρών.

Σε περίπτωση, που προκύψουν ενδείξεις για ξέπλυμα μαύρου χρήματος ο επικεφαλής της ανεξάρτητης Αρχής θα προχωρήσει σε δέσμευση περιουσιακών στοιχείων των δυο γιατρών και θα αποστείλει τα στοιχεία στην Εισαγγελία Αθηνών.

ΑΠΕΜΠΕ,Παν. Τσιμπούκης – ΦΩΤΟ:Eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί