Εικόνες από ένα πλαστό και ένα γνήσιο τεστ για κορωνοϊό παρουσίασε το δελτίο ειδήσεων του Star. Οι διαφορές που προκύπτουν μεταξύ των δύο εγγράφων είναι το λογότυπο του διαγνωστικού κέντρου, η υπογραφή αλλά και η σφραγίδα του γιατρού που έχει πέσει θύμα πλαστογραφίας όπως δηλώνει η ίδια στον ιδιωτικό σταθμό.
Το κύκλωμα φέρεται να κρύβεται στη Βόρεια Αλβανία με τους δράστες να βγάζουν αρνητικούς ακόμα και ασθενείς με Covid-19 γεγονός που φέρεται να επηρέασε το ήδη βεβαρυμένο επιδημιολογικό φορτίο στην Ήπειρο και τη Μακεδονία.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star πολλοί από αυτούς θέλουν να νοσηλευτούν σε ελληνικά νοσοκομεία καθώς δεν εμπιστεύονται το σύστημα υγείας της Αλβανίας.
Μία 20χρονη Αλβανίδα προχθές το πρωί επιχείρησε να περάσει από τη χώρα της στην Ελλάδα από την Κακαβιά με πλαστό μοριακό τεστ, όμως γρήγορα έγινε αντιληπτή και προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη τράπηκε σε φυγή. Οι αστυνομικοί συνέκριναν τα δύο έγγραφα και αντιλήφθηκαν την απάτη.

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του αλβανικού τηλεοπτικού δικτύου Top Channel ωστόσο, το κύκλωμα φέρεται να έκανε χρυσές δουλειές στην Κρυσταλλοπηγή η οποία έκλεισε σήμερα το πρωί στις 6.
«Το κύκλωμα μπορούσε να δράσει πολύ εύκολα στο σημείο διέλευσης της Κρυσταλλοπηγής.
Το σταμάτησαν οι ελληνικές αρχές, το σταμάτησαν οι αλβανικές αρχές ύστερα από καταγγελίες στο Top Channel που κάναμε την έρευνα» δήλωσε ο ανταποκριτής του αλβανικού τηλεοπτικού δικτύου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star πάντως, οι αλβανικές αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα ακόμα και για εμπλοκή αστυνομικών στην υπόθεση.
(iefimerida – φωτο:screenshot)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Για αυτό υπάρχει προσπάθεια από τους διεθνιστές να εξαπλωθεί ο πόλεμος στην Ευρώπη
- Πώς να φρεσκάρετε και να ανανεώσετε το σπίτι σας για το φθινόπωρο
- Το Ιράν έτοιμο να βρει μια δίκαιη λύση με τους Ευρωπαίους για το πυρηνικό του πρόγραμμα
- Δημοσκόπηση: Διατηρεί την πρωτιά η ΝΔ, δεύτερο το ΠΑΣΟΚ
- Κεφαλονιά: Σε πλήρη εξέλιξη η φωτιά στα Μεταξάτα – Ενισχύσεις και από Κυλλήνη
- Το ήπιο, το μέτριο και το δύσκολο σενάριο για την Ουκρανία
- Πέθανε ξαφνικά την ώρα του ρεπορτάζ ο καμεραμάν Γιώργος Παυλάκης, τον πρόδωσε η καρδιά του
- Ανακαλύφθηκαν κρυμμένες κατασκευές γύρω από ελληνιστικό πύργο 2.300 ετών στην Πάρο
- Μητσοτάκης: «Με την Τουρκία θα επιδιώκουμε πάντα να έχουμε ανοιχτούς διαλόγους»
- Βραζιλία: Ο πρώην πρόεδρος Μπολσονάρου πάσχει από νεφρική δυσλειτουργία, παραμένει στο νοσοκομείο