Σύμφωνα με πληροφορίες του Patrisnews, ο αδικοχαμένος αλιέας υπέστη ανακοπή καρδιάς χθες το μεσημέρι στον ύπνο του και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο του Πύργου, όπου απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Ο ίδιος ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στο Κατάκολο, μέρος που γεννήθηκε, μεγάλωσε και δραστηριοποιούταν επαγγελματικά ενώ όσοι τον γνώριζαν εκφράζονταν με τα καλύτερα λόγια για τον χαρακτήρα και την καλοσύνη του πάντα χαμογελαστού νέου γι’ αυτό και η απώλεια του είναι δυσβάσταχτη για την οικογένειά του και τους πολλούς φίλους που είχε.
Ο εκλιπών φέρεται να αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας με την καρδιά του ενώ με τον ίδιο τρόπο είχε φύγει από την ζωή πριν από δέκα χρόνια και ο πατέρας του.
Στο Κατάκολο ζούσε με την μητέρα του, αφού η αδελφή του βρίσκεται για επαγγελματικούς λόγους στην Ζάκυνθο.
(patrisnews)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Χριστός ετέχθη! Χρόνια Πολλά
- Το Hubble της NASA αποκάλυψε το «Σάντουιτς του Δράκουλα», τον μεγαλύτερο δίσκο δημιουργίας πλανητών , vid
- Θεσσαλονίκη: Πάνω από πέντε κιλά κάνναβης εντόπισαν αστυνομικοί με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου Roxy
- Μακελειό στη Νιγηρία: Έκρηξη σε τζαμί την ώρα της προσευχής – Τουλάχιστον επτά νεκροί και πολλοί τραυματίες
- Λάρισα: Παραμένουν στο μπλόκο της Νίκαιας οι αγρότες – Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις και μετά τις γιορτές
- Βαρσοβία: Συνελήφθη ο Πολωνός πρεσβευτής στο Παρίσι – Ερευνάται για υπόθεση διακίνησης πλαστών πτυχίων
- Ζ. Κωνσταντοπούλου: Καλά Χριστούγεννα και χρόνια πολλά σε όποιον αγωνίζεται και διεκδικεί
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 2 Ιανουαρίου
- Τραγωδία στη Χαλκιδική: Νεκρό 7χρονο αγόρι σε τροχαίο- Τραυματίστηκαν οι γονείς
- Απίστευτες εξελίξεις που δείχνουν πως μετατρέπεται ένα κράτος για συγκεκριμένους σκοπούς









