Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό (Real FM), η ιατροδικαστής σημείωσε ότι έχουν μεταφερθεί στο νεκροτομείο 14 απανθρακωμένες σοροί, ενώ χθες είχαν μεταφερθεί 7.
Η Ρουμπίνη Λεονταρή είπε επίσης ότι οι σάκοι με ανθρώπινα μέλη που βρίσκονται στο νεκροτομείο έχουν ξεπεράσει τους 10.
«Έχει ληφθεί από το κάθε μέλος DNA, οπότε κάποιο μέλος που μπορεί να ανήκει σε μια σορό διαμελισμένη, θα αποδοθεί στη σορό, κάποια μέλη που δεν θα ανήκουν σε σορό, θα έχουμε το DNA τους» σημείωσε, σχολιάζοντας τη διαδικασία ταυτοποίησης.
«Η ταυτοποίηση δεν είναι έργο των ιατροδικαστών. Συνδράμουμε βέβαια, αλλά είναι ευθύνη του εργαστηρίου της εξειδικευμένης ομάδας της Πολιτικής Προστασίας για μαζικές καταστροφές. Έχουμε την πληροφόρηση ότι προχωρά η εργαστηριακή διερεύνηση του DNA. Έχουμε ήδη, μέχρι στιγμής, 14 ολοκληρωμένα αποτελέσματα, τα οποία βρίσκονται στη διαδικασία ταυτοποίησης από το αρμόδιο άτομο», τόνισε η κ. Λεονταρή.
(Real, protothema – scr)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Τον θάνατο του Πούτιν εύχεται στο «χριστουγεννιάτικο» μήνυμά του ο Ζελένσκι, vid
- Ο καιρός των Χριστουγέννων: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες μέχρι το απόγευμα – Πού θα χιονίσει
- Γεγονότα που σημάδεψαν το 2025
- ΗΠΑ για Βενεζουέλα: «Υπάρχουν ακόμη στρατιωτικές επιλογές αλλά…»
- Το φλερτ του Τραμπ στην Μελάνια, το δείπνο και οι επικές ατάκες στο τηλεφώνημα στα παιδιά! vid
- 25 ουκρανικά drones κατευθυνόμενα προς Μόσχα κατέστρεψαν οι Ρώσοι
- Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ παρακολούθησε δοκιμαστική εκτόξευση πυραύλου μεγάλου βεληνεκούς
- Σαν σήμερα 25 Δεκεμβρίου: Ποια τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας
- Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Χριστούγεννα, 25 Δεκεμβρίου
- Ονδούρα: Νίκησε στις εκλογές ο Ασφούρα που υποστήριξε ο Τραμπ









