Στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, συνελήφθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κυψέλης, 66χρονος, κατηγορούμενος για απάτες κατ’ επάγγελμα. Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, ο 66χρονος, προσποιούμενος τον δικαστικό λειτουργό που δήθεν είχε μετατεθεί εκτάκτως στην Αθήνα, αναζητούσε διαμέρισμα προς ενοικίαση και έπειθε τους εκμισθωτές των διαμερισμάτων να του παραδώσουν τα κλειδιά. Στη συνέχεια παρουσιαζόταν ο ίδιος ως εκμισθωτής του διαμερίσματος και το ενοικίαζε σε ανυποψίαστους πολίτες, από τους οποίους αποσπούσε προκαταβολές ενοικίων δύο και τριών μηνών, ενώ αμέσως μετά εξαφανιζόταν.
Πρωινές ώρες της περασμένης Παρασκευής, 10 Σεπτεμβρίου 2021, με την ίδια μέθοδο, απέσπασε τα κλειδιά διαμερίσματος από τον ιδιοκτήτη και στη συνέχεια προσπάθησε να το ενοικιάσει σε αλλοδαπό. Κατά τη σύνταξη του μισθωτηρίου, όμως, συνελήφθη. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα κλειδιά του συγκεκριμένου διαμερίσματος και μισθωτήριο ενοικίασης οικίας.
Παράλληλα, σε βάρος του εκκρεμούσαν ένταλμα σύλληψης και 41 καταδικαστικές αποφάσεις για απάτες με συνολική ποινή φυλάκισης 62 χρόνια, 259 μήνες και 55 ημέρες. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στους αρμόδιους εισαγγελείς.
(photo eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ν. Ανδρουλάκης: «Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχει χάσει και τη λογική, αλλά και την ντροπή»
- Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης – Συνέντευξη τύπου με την “Ωδή στον Καραϊσκάκη”, vid
- Δημοσκόπηση: Τα ποσοστά των κομμάτων! Ποιά θα μπουν στην επόμενη Βουλή;
- Θανατηφόρο τροχαίο στα Καπαριανά Ηρακλείου – Νεκρός 61χρονος συνοδηγός
- Σε πνευμονική εμβολή οφείλεται ο θάνατος της 16χρονης στο Γκάζι
- Μεσολόγγι: Κλειστά αύριο Παρασκευή όλα τα σχολεία λόγω των προβλημάτων από την έντονη βροχόπτωση
- Ο Τραμπ δεν θα στείλει την εθνοφρουρά στο Σαν Φρανσίσκο
- Πολάκης: «Εγώ ήμουν και θα είμαι ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και καλώ όλους να ξεκαθαρίσουν την θέση τους»
- «Μάχη» στην Ουγγαρία! Θέλουν να πάρουν από τον Όρμπαν την εξουσία
- Ρεκόρ σε δημοπρασία: Μονοχρωματικός μπλε πίνακας του Yves Clein “έπιασε” τα 18,4 εκατ. ευρώ









