Στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, συνελήφθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κυψέλης, 66χρονος, κατηγορούμενος για απάτες κατ’ επάγγελμα. Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, ο 66χρονος, προσποιούμενος τον δικαστικό λειτουργό που δήθεν είχε μετατεθεί εκτάκτως στην Αθήνα, αναζητούσε διαμέρισμα προς ενοικίαση και έπειθε τους εκμισθωτές των διαμερισμάτων να του παραδώσουν τα κλειδιά. Στη συνέχεια παρουσιαζόταν ο ίδιος ως εκμισθωτής του διαμερίσματος και το ενοικίαζε σε ανυποψίαστους πολίτες, από τους οποίους αποσπούσε προκαταβολές ενοικίων δύο και τριών μηνών, ενώ αμέσως μετά εξαφανιζόταν.
Πρωινές ώρες της περασμένης Παρασκευής, 10 Σεπτεμβρίου 2021, με την ίδια μέθοδο, απέσπασε τα κλειδιά διαμερίσματος από τον ιδιοκτήτη και στη συνέχεια προσπάθησε να το ενοικιάσει σε αλλοδαπό. Κατά τη σύνταξη του μισθωτηρίου, όμως, συνελήφθη. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα κλειδιά του συγκεκριμένου διαμερίσματος και μισθωτήριο ενοικίασης οικίας.
Παράλληλα, σε βάρος του εκκρεμούσαν ένταλμα σύλληψης και 41 καταδικαστικές αποφάσεις για απάτες με συνολική ποινή φυλάκισης 62 χρόνια, 259 μήνες και 55 ημέρες. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στους αρμόδιους εισαγγελείς.
(photo eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Αστεροσκοπείο Αθηνών: Ο χειμώνας του 2025-2026 ήταν ο 3ος βροχερότερος και ο 2ος θερμότερος στην Αθήνα
- Το αμερικανικό Πεντάγωνο αναμένεται να διατάξει την αποστολή 3.000 στρατιωτών στη Μέση Ανατολή
- Σε τι φέρεται να συμφώνησε το Ιράν – Τραμπ: Οι ΗΠΑ συνομιλούν με τους «κατάλληλους ανθρώπους»
- Κι όμως είναι αληθινά! Σπάνια ανθισμένα δέντρα δημιουργούν ένα εξωπραγματικό τοπίο, Vid
- ΗΠΑ: Δεν έχει ληφθεί ακόμη “καμία απόφαση” για το πώς θα ξαναρχίσουν οι πυρηνικές δοκιμές που διέταξε ο Τραμπ
- Ουκρανικά drones επιτέθηκαν στην ρωσική περιφέρεια Κουρσκ
- Επαγρύπνηση από τις τράπεζες ζήτησε ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος
- Το Πολιτικό Γραφείο της Νέας Αριστεράς για την παραίτηση Χαρίτση – Μεταβατικός πρόεδρος ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης
- Ευρήματα-σοκ σε πείραμα με συνεχιζόμενες κλωνοποιήσεις ποντικιών στην Ιαπωνία – Σε ποια γενιά δεν επέζησε ούτε ένα
- Κλοπιμαία μεγάλης αξίας εντοπίστηκαν σε εμπορευματοκιβώτιο στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης









