ΕΛΑΣ: Στις Εσωτερικές Υποθέσεις το βίντεο με την επίθεση αστυνομικού σε δικυκλιστή (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας ανέθεσε το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας τη διερεύνηση της εμπλοκής αστυνομικού με ιδιώτη σε χθεσινό περιστατικό, που απεικονίζεται σε βίντεο που έχει αναρτηθεί σε ιστοσελίδες στο διαδίκτυο, στη συμβολή των οδών Μιχαλακοπούλου και Ξενίας. ο βίντεο καταγράφει την επίθεση αστυνομικού σε δικυκλιστή, ο οποίος φέρεται να διαμαρτυρήθηκε, όταν ένα […]

Στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας ανέθεσε το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας τη διερεύνηση της εμπλοκής αστυνομικού με ιδιώτη σε χθεσινό περιστατικό,

που απεικονίζεται σε βίντεο που έχει αναρτηθεί σε ιστοσελίδες στο διαδίκτυο, στη συμβολή των οδών Μιχαλακοπούλου και Ξενίας.

ο βίντεο καταγράφει την επίθεση αστυνομικού σε δικυκλιστή, ο οποίος φέρεται να διαμαρτυρήθηκε, όταν ένα πολυτελές αυτοκίνητο έκλεισε το δρόμο, με αποτέλεσμα να μη μπορεί να περάσει.

Συνέπεια αυτού, ήταν ο αστυνομικός να λογομαχήσει με τον νεαρό και να τον πετάξει στο έδαφος, ενώ την ίδια ώρα άλλος αστυνομικός κινείται απειλητικά εναντίον περαστικού που βρισκόταν στο σημείο.

Δείτε το βίντεο:

protothema.gr / photo video screenshot

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί