«Έλα μαζί και μην κάνεις σκηνές»! Ο συγκλονιστικός διάλογος των αστυνομικών με τον δολοφόνο της Καρολάιν, vid

«Έβγαλε το κινητό του και του ζήτησαν να το κλείσει»

Η Δημοτική Σύμβουλος της Αλοννήσου, Χαρίκλεια Θεοδώρου, αποκάλυψε τον συγκλονιστικό διάλογο των αστυνομικών με τον πιλότο, σύζυγο και καθ’ ομολογία δολοφόνο της Καρολάιν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, την ώρα του μνημόσυνου, πριν τον οδηγήσουν με ελικόπτερο στη ΓΑΔΑ.

Η κα Θεοδώρου βρισκόταν δίπλα στη μητέρα της άτυχης 20χρονης. Σύμφωνα με όσα υποστήριξε μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, τον πλησίασαν ντόπιοι αστυνομικοί και του ζήτησαν να τους ακολουθήσει γιατί υπήρξε μια σημαντική εξέλιξη!

«Τότε έβγαλε το κινητό του και του ζήτησαν να το κλείσει. Του είπαν να μην κάνει σκηνές λόγω της παρουσίας τηλεοπτικών συνεργείων και ότι έπρεπε να φύγουν διακριτικά για το δικό του καλό. Του είπαν ότι έχει συλληφθεί στο αεροδρόμιο ένας ύποπτος και έπρεπε να τον αναγνωρίσει».

Στην αρχή δεν ήθελε να ακολουθήσει αλλά οι αστυνομικοί επέμεναν: «Όταν ρώτησε η μητέρα της Καρολάιν της απάντησε ότι έπρεπε να αναγνωρίσει τον ύποπτο. Τότε αγκαλιάστηκαν και περιμέναμε πέντε λεπτά για να τελειώσει η συναισθηματική φόρτισή τους, που έκλαιγαν σφιχταγκαλιασμένοι».

«Μέχρι και την τελευταία στιγμή έστελνε μηνύματα στην μαμά της η Καρολάιν και της έλεγε ότι σχεδιάζουν το σπίτι τους. Μόνο μια καλή της φίλη γνώριζε τα προβλήματα», συμπλήρωσε η κα Θεοδώρου.

«Σήμερα πενθούμε για ακόμα έναν θάνατο, αυτόν του Μπάμπη, γιατί για εμάς πέθανε και ο Μπάμπης, ενώ πεθαίνει ξανά η Καρολάιν. Παράλληλα πενθεί και η μαμά της γιατί για εκείνη ο Μπάμπης ήταν παιδί της. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Τον υπερασπιζόμουν. Θεωρούσα ότι κατά 99% ήταν ψέματα όσα ακούγονταν», κατέληξε η γυναίκα.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί