ΕΚΛΟΓΕΣ: Αυτή είναι η ΥΣΤΑΤΗ ΕΝΤΟΛΗ Μητσοτάκη

Τι ψιθυρίζεται στο Μέγαρο Μαξίμου

Πώς θα αλλάξει το κλίμα;

Αυτό είναι το ερώτημα που κυριαρχεί στο Μέγαρο Μαξίμου τον τελευταίο καιρό!!!

Κάτι που προκύπτει μέχρι στιγμής είναι πως οι δυσαρεστημένοι δεν κατευθύνονται προς τον ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ αλλά βρίσκονται στην λεγόμενη γκρίζα ζώνη. Είναι εκλογείς που είχαν στηρίξει τη ΝΔ το 2019 και μέχρι πρόσφατα στήριζαν την κυβέρνηση, αλλά πλέον δεν ξέρουν τι θα ψηφίσουν.

Τοιουτοτρόπως, μεγαλώνει η αναποφάσιστη μάζα που θα ζητάει κάτι διαφορετικό από τους πολιτικούς και αυτό ενδεχομένως θα είναι ένα νέο είδος πολιτεύματος. Μια «Μεγάλη Επανεκκίνηση», όπως την ονομάζουν οι διεθνιστές του WEF.

Υπό αυτό το κλίμα, η ύστατη εντολή Μητσοτάκη είναι ξεκάθαρη, σύμφωνα με τις πληροφορίες: Έχει να κάνει με την εμφάνιση των υπουργών στα ΜΜΕ !!! Ο πρωθυπουργός απαίτησε να εμφανίζονται μόνο όσοι είναι σε θέση να σταθούν με επάρκεια και να αντέξουν την μεγάλη πίεση που θα τους ασκηθεί και τους ασκείται.

Κάποιοι όμως κρύβονται και ο Μητσοτάκης δείχνει δυσαρεστημένος με αυτή τους την στάση.

Συγκεκριμένα, έμπειροι κύκλοι της ΝΔ ψιθυρίζουν πως παρατηρείται αποχή κυβερνητικών βουλευτών, οι οποίοι αποφεύγουν να εμφανιστούν στα ΜΜΕ και αρνούνται προσκλήσεις που δέχονται.

Αρνούνται να βγάλουν τα κάστανα από την φωτιά!!!

Στην κυβέρνηση, όμως, θέλουν να γυρίσουν το κλίμα ή έστω να ξεχαστεί το συμβάν με το τρένο!!! Μάλιστα σύμφωνα με διάφορα που κυκλοφορούν στα social media, κυβερνητικός συνεργάτης του πρωθυπουργού ζήτησε εμμέσως πλην σαφώς να παρακαμφθεί το Σύνταγμα και εκλογές να γίνουν μετά τον Ιούλιο ( ειδικότερα Σεπτέμβριο), παρότι εκείνον τον μήνα λήγει η κυβερνητική θητεία.

Έπεται χαμός…

photo intime

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί