• Αρχική
  • Άρθρα
  • Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Δεν βρέθηκε όχημα διαφυγής και DNA στα νύχια της 20χρονης – Πού στρέφονται οι έρευνες

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Δεν βρέθηκε όχημα διαφυγής και DNA στα νύχια της 20χρονης – Πού στρέφονται οι έρευνες

glyka nera
Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος αποτελεσμάτων DNA

Νέα στοιχεία έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας για την υπόθεση της ληστείας μετά φόνου στα Γλυκά Νερά με θύμα μία 20χρονη, με τις αστυνομικές Αρχές να αξιοποιούν κάθε πληροφορία, προκειμένου να φτάσουν στα ίχνη των δραστών.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος των αποτελεσμάτων DNA, χωρίς, ωστόσο να εντοπιστούν ίχνη στα νύχια της γυναίκας από πιθανή πάλη με τους δράστες.

Παράλληλα, το νέο στοιχείο που φαίνεται να προβληματίζει τις Αρχές είναι το γεγονός πως μέχρι στιγμής οι κάμερες ασφαλείας από την περιοχή δεν έχουν δείξει το όχημα διαφυγής των φερόμενων δραστών, παρά το γεγονός ότι έχουν μπει στο «μικροσκόπιο» οπτικό υλικό από βίντεο σε ακτίνα δυο τετραγώνων από τη μεζονέτα της οδού Παναγούλη, όπως αναφέρει το «Πρώτο Θέμα».

Την ίδια ώρα το ηλεκτρονικό σκίτσο που έφτιαξαν οι αναλυτές βασιζόμενοι στις περιγραφές του συζύγου της γυναίκας δεν φέρεται μέχρι στιγμής να έχουν οδηγήσει σε συγκεκριμένες κατευθύνσεις σχετικά με τους δράστες.

Πού στρέφονται οι έρευνες

Αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής εστιάζουν τις έρευνες στο σπίτι που διαπράχθηκε το έγκλημα, σε μία προσπάθεια να συλλέξουν οποιοδήποτε στοιχείο, που ενδεχομένως να τους οδηγήσει στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

lifo/ photo vid screenshot