Έφτασαν οι πολιτικοί αρχηγοί για το debate! Οι πρώτες δηλώσεις – ΒΙΝΤΕΟ

Ένας ένας καταφτάνουν σταδιακά οι πολιτικοί αρχηγοί στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ ενόψει του debate που θα πραγματοποιηθεί απόψε!

Πρώτος στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ έφτασε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, ενόψει του debate των πολιτικών αρχηγών. Τέταρτος έφτασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενώ κατά την άφιξή του, ο Δημήτρης Κουτσούμπας απάντησε με χιούμορ στην ερώτηση γιατί φοράει γραβάτα.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος κατά την άφιξή του στο Ραδιομέγαρο είπε: Η τηλεμαχία είναι τηλεπαράλληλος διάλογος. Από την αρχή είχαμε ζητήσει ελεύθερες ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους.

Ο Γιάννης Βαρουφάκης προσερχόμενος είπε: Ελπίζω να αναλυθούν σοβαρά ζητήματα. Είναι απαράδεκτο το πλαίσιο αλλά θα κάνουμε ότι μπορούμε για να ενημερώσουμε τον κόσμο για τα προγράμματα των κομμάτων

Τρίτος από τους πολιτικούς αρχηγούς έφτασε ο Δημήτρης Κουτσούμπας: «Πολλές κάμερες, πολλά κανάλια! Μια συζήτηση θα κάνουμε προεκλογικά σε καλό κλίμα», είπε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους. Στη συνέχεια, καθώς ρωτήθηκε για τη γραβάτα που φοράει, απάντησε χιουμοριστικά: «Φοράω γραβάτα, να είμαστε και λίγο σουλουπωμένοι!»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης που ακολούθησε είπε: Εύχομαι να έχουμε μία πολύ ουσιαστική συζήτηση για το μέλλον της πατρίδας μας και θέλω να πιστεύω ότι οι πολίτες θα πάρουν τις απαντήσεις από μία τέτοια συζήτηση με τόσο αυστηρό πλαίσιο.

«Ο ελληνικός λαός αποφασίζει στις 21 Μαΐου για τις αλλαγές που χρειάζονται, εμείς έχουμε καταθέσει ένα πρόγραμμα για τις αλλαγές που χρειαζόμαστε, καλές και πολλές θέσεις εργασίας και όχι την ανάπτυξη Μητσοτάκη. Βιώσιμη ανταγωνιστική ανάπτυξη, αυτό είναι το μέλλον για την Ελλάδα» ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης προσερχόμενος στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ.


«Ο διάλογος είναι η πεμπτουσία της Δημοκρατίας. Είναι κρίμα που γίνεται ντιμπέιτ για πρώτη φορά μετά από το 2015. Κρίμα που δεν γίνεται με μεγαλύτερη άνεση διαλόγου. Είναι πολύ αυστηροί οι όροι αλλά ελπίζω ο ελληνικός λαός να βγει σοφότερος», είπε ο Αλέξης Τσίπρας.

photo intime

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί