ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΟΚ! Άνδρας όρμησε σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ – Έσπασε το τζάμι και τραυματίστηκε ο διασώστης

Άγρια επίθεση δέχτηκαν διασώστες ασθενοφόρου μέσα στο Αττικό νοσοκομείο, όταν ένας εξαγριωμένος άνδρας όρμηξε και έσπασε το τζάμι του οχήματος, τραυματίζοντας τον οδηγό του πληρώματος.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη και μια γυναίκα και τους οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα Χαϊδαρίου, ενώ στο σημείο έφτασαν συνάδελφοι των διασωστών του ΕΚΑΒ.

Τα δυο θύματα μίλησαν αποκλειστικά στην κάμερα του Star και τον Βαγγέλη Γκούμα. «Εμείς προσπαθούμε να εξυπηρετήσουμε τον κόσμο και από την άλλη κινδυνεύουν οι ζωές μας χωρίς λόγο» είπε ένας από τους διασώστες. «Από την μεριά του οδηγού έσπασε το τζάμι με τα χέρια του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο συνάδελφος στο πρόσωπο» περιέγραψε διασώστρια του ΕΚΑΒ, θύμα της επίθεσης.

Τι έγινε

«Εκεί που είμαστε στα επείγοντα παραδώσαμε το περιστατικό μας και ήμασταν έτοιμοι να αποχωρήσουμε από το νοσοκομείο για να πάμε σε κάποιο άλλο περιστατικό. Εκεί λοιπόν που αποχωρούσαμε κάποιος κύριος, δεν ξέρω τι είχε συμβεί εκεί πέρα, είδε το ασθενοφόρο, έτρεξε κατά πάνω του, μας απείλησε, εγώ είχα κλεισμένο το τζάμι του οδηγού και ξαφνικά άρχισε να το χτυπάει με γροθιές, μέχρι που έσπασε» περιέγραψε το θύμα της επίθεσης.

Ο δράστης χτύπησε με γροθιά το τζάμι της πόρτας του ασθενοφόρου και αυτό έγινε θρύψαλα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο διασώστης. «Πετάχτηκαν όλα τα θραύσματα πάνω σε εμένα και στην συνάδελφο, τραυματίστηκα λίγο» λέει ο διασώστης, θύμα της επίθεσης.

«Καταρχάς του είπα να απομακρυνθεί, έβαλα την ασφάλεια στο αυτοκίνητο και κάλεσα κατευθείαν τον ασύρματο, αυτά έγιναν εντός του νοσοκομείου, δέκα μετρά από τα επείγοντα. Από ότι κατάλαβα είχε έναν έντονο διαπληκτισμό με τους γιατρούς πριν γίνει αυτό και μετά ήρθε, ήρθε η Αστυνομία τον απομάκρυνε από τον χώρο, έβριζε, ήταν διεγερτικός και ξέσπασε πάνω στο όχημα του ΕΚΑΒ» είπε η διασώστρια.

star/newsbeast/scr

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί