• Αρχική
  • Άρθρα
  • Από την Πάρο πάνε Νάξο όπου τα μπαρ παραμένουν ανοιχτά οι τουρίστες

Από την Πάρο πάνε Νάξο όπου τα μπαρ παραμένουν ανοιχτά οι τουρίστες

paros unsplash
Ταξιδιώτες από την Πάρο, μεταβαίνουν στην κοντινή Νάξο ώστε να απολαύσουν τη νυχτερινή τους διασκέδαση, αφού εκεί τα μπαρ λειτουργούν.

Μπορεί οι αρχές να αυστηροποιούν τα μέτρα προκειμένου να καταπολεμήσουν τη διασπορά του κορονοϊού, αλλά φαίνεται πως η νυχτερινή διασκέδαση και ειδικά όταν πρόκειται για διασκέδαση κατά τη διάρκεια των διακοπών σε νησί, κάνει τους ταξιδιώτες να γίνονται πολυμήχανοι όπως ο Οδυσσέας.

Έτσι, κατά τη διάρκεια ρεπορτάζ στον τηλεοπτικό σταθμό Open, που πραγματοποιήθηκε στο λιμάνι του Πειραιά, μάθαμε πως ταξιδιώτες που κάνουν τις διακοπές τους στην Πάρο, με το που ανακοινώθηκε πως τα μπαρ και τα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης θα κλείνουν τα μεσάνυχτα, στο πλαίσιο των νέων μέτρων, ξεκίνησαν να μεταβαίνουν στη Νάξο τις βραδυνές ώρες, ώστε να μπορούν να επισκεθούν τα μπαρ του νησιού, όπου δεν ισχύει το μέτρο.


Φυσικά, τέτοιους τρόπους θα έχουν σκεφτεί και άλλοι ταξιδιώτες που βρίσκονται σε άλλα νησιά όπου εφαρμόζεται το κλείσιμο των μπαρ τα μεσάνυχτα και αυτό θα πρέπει να είναι κάτι που πρέπει να λάβουν υπόψη οι αρχές.

Και αυτό, γιατι αυτός ο «έξυπνος» τρόπος για να μην χάσουν τη νυχτερινή τους διασκέδαση οι ταξιδιώτες, μπορεί να φέρει εκτός από κινδύνους, εξαιτίας φαινομένων συνωστισμού και μέτρα που θα περιλαμβάνουν τη Νάξο αλλά και άλλα νησιά, όσον αφορά στις ώρες λειτουργίας των μπαρ και των νυχτερινών κέντρων.

sputnik/ photo unsplash