Αντιδράσεις της αντιπολίτευσης για την άρση των μέτρων (BINTEO)

Έντονη ήταν η κριτική της αντιπολίτευσης στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και για το σχέδιο για τη σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων. Έντονες είναι ήταν οι αντιδράσεις από όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης, στο διάγγελμα του Πρωθυπουργού και στο σχέδιο της άρσης των μέτρων που λήφθησαν για τον κορωνοϊό. Κριτική στο διάγγελμα Μητσοτάκη, άσκησε με […]

Έντονη ήταν η κριτική της αντιπολίτευσης στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και για το σχέδιο για τη σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων.

Έντονες είναι ήταν οι αντιδράσεις από όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης, στο διάγγελμα του Πρωθυπουργού και στο σχέδιο της άρσης των μέτρων που λήφθησαν για τον κορωνοϊό.

Κριτική στο διάγγελμα Μητσοτάκη, άσκησε με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, που καταλογίζει στη κυβέρνηση ότι δεν αξιοποίησε την δίμηνη καραντίνα για να ενισχύσει το ΕΣΥ.

Η Φώφη Γεννηματά, Προέδρος του Κινήματος Αλλαγής ανέφερε μεταξύ άλλων: «Να μην καταργήσει στην πράξη, η γραφειοκρατία της Κυβέρνησης τον κ. Τσιόδρα και την επιστημονική επιτροπή. Η υπεύθυνη ανταπόκριση των πολιτών είμαι βέβαιη ότι θα συνεχιστεί. Η ευθύνη της Κυβέρνησης μεγάλη για να εξασφαλίσει τις προϋποθέσεις ώστε να μείνουμε ασφαλείς».

megatv.com / photo eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί