Ανθρωποκυνηγητό για τον «δράκο της Λευκίμμης» – Tον αναζητά η αστυνομία (ΒΙΝΤΕΟ)

Άφαντος παραμένει ο «δράκος του Κάβου» τον οποίο αναζητούν μετά την καταγγελία 34χρονης γυναίκας για απαγωγή και βιασμό. Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία στην Κέρκυρα μετά την καταγγελία 34χρονης για απαγωγή και βιασμό από 47χρονο. Ο 47χρονος είχε καταδικαστεί σε 53 χρόνια κάθειρξης για έξι βιασμούς νεαρών βρετανίδων τουριστριών, αλλά αποφυλακίστηκε στα 6 χρόνια. Σύμφωνα […]

Άφαντος παραμένει ο «δράκος του Κάβου» τον οποίο αναζητούν μετά την καταγγελία 34χρονης γυναίκας για απαγωγή και βιασμό.

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία στην Κέρκυρα μετά την καταγγελία 34χρονης για απαγωγή και βιασμό από 47χρονο.

Ο 47χρονος είχε καταδικαστεί σε 53 χρόνια κάθειρξης για έξι βιασμούς νεαρών βρετανίδων τουριστριών, αλλά αποφυλακίστηκε στα 6 χρόνια.

Σύμφωνα με τον Διονύση Μάμαλο, δημοσιογράφο του CorfuTV news, που μίλησε στο mega, «αποφυλακίστηκε τον Νοέμβριο του 2018, έμεινε στη φυλακή περίπου 8 χρόνια. Το 2010 ήταν επίσης άφαντος κι είχαμε μια ανάλογη περίπτωση»

Για την καταγγελία της νεαρής γυναίκας ο κ. Μάμαλος είπε πως: «Φέρει ίχνη από μώλωπες και κακοποίηση. Δεν έχει παραδοθεί η ιατροδικαστική έκθεση»

Σχετικά με την επιχείρηση εντοπισμού, δήλωσε ότι: «τη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση συμμετέχουν ομάδες Αστυνομικών οι οποίες σαρώνουν την περιοχή και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά ακόμα και στις πιο δύσβατες περιοχές»

photo unsplash

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί