Ανδρουλάκης και Παπανδρέου δίπλα δίπλα στην πορεία – Δείτε φωτο που ποζάρουν με λουλούδι στο χέρι

Μαζί βρέθηκαν στην πορεία για την Πρωτομαγιά στην Αθήνα της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ και του Εργατικού Κέντρου Αθήνας, Ανδρουλάκης και Παπανδρέου. Χαμογελαστοί και κρατώντας ο καθένας από ένα κόκκινο λουλούδι.

photo: eurokinissi

photo: eurokinissi

Δήλωση Ανδρουλάκη

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ δήλωσε ότι «η εργατική Πρωτομαγιά, ημέρα μνήμης των αγώνων και των θυσιών των εργαζομένων για τα δικαιώματά τους, αλλά και λίγο πριν τις εθνικές εκλογές έχουμε χρέος να αποτιμήσουμε την πραγματική θέση των εργαζομένων και της ελληνικής οικονομίας».

Επισήμανε ότι οι πραγματικοί μισθοί, μόνο το 2022, μειώθηκαν 7,4% και η αγοραστική δύναμη των νοικοκυριών είναι η τρίτη χειρότερη ανάμεσα στα κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Επίσης ανέφερε πώς «οι συλλογικές συμβάσεις υπονομεύτηκαν και η ανάπτυξη του κ. Μητσοτάκη είναι η ανάπτυξη για θέσεις εργασίας των 400 και 500 ευρώ, που συνεχίζουν να κάνουν τους νέους μας να έχουν προτεραιότητα τη φυγή τους στο εξωτερικό».

Και τέλος είπε «στις 21 Μαίου όλες οι Ελληνίδες και όλοι οι Έλληνες να ενώσουμε τις αγωνίες μας και να πάρουμε μαζί απόφαση Αλλαγής για να οικοδομήσουμε μια νέα ελπίδα κοινωνικής δικαιοσύνης, προοπτικής για όλους τους Έλληνες, για όλες τις Ελληνίδες και κυρίως για τις νεότερες γενιές».

(με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί