ΑΓΡΙΟ ΣΤΡΙΜΩΓΜΑ με τα ΕΜΒΟΛΙΑ μετά τις δηλώσεις για «ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ, έδωσε «ρέστα» ο Πέτσας

Θέλουν να τα δώσουν άρον-άρον σε όποιον βρουν πριν τελειώσει η διορία – Συνεχίζεται ο εκβιασμός, μεγαλώνει η οργή…

Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο νέων περιορισμών για τους ανεμβολίαστους πολίτες , ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, παρά το γεγονός πως χθες η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα και ο Γκίκας Μαγιορκίνης ανακοίνωσαν το τέλος της πανδημίας σε 2-3 εβδομάδες!

Ο κ. Πέτσας τόνισε ότι η συζήτηση που γίνεται τις τελευταίες ημέρες αφορά πως θα ανακοπεί το πολύ μεγάλο κύμα της ΗΠΙΑΣ μετάλλαξης Όμικρον, προκειμένου προφανώς να δώσουν όσα εμβόλια μπορούν πριν τελειώσει η πανδημία! Οι βασικοί εκ των τηλέ-ειδικών πάντως ΔΙΑΧΩΡΙΣΑΝ την θέση τους για να γλυτώσουν την κατακραυγή!!!

Εξήγησε πως εκτός από το θέμα της επέκτασης της υποχρεωτικότητας εμβολιασμού, στο τραπέζι βρίσκεται το ζήτημα της πρόσβασης των ανεμβολίαστων ακόμα και στους εξωτερικούς χώρους της εστίασης, ωστόσο οι ειδικοί είναι εκείνοι που θα συνεδριάσουν και θα αποφασίσουν ως σώμα την εισήγησή τους προς την κυβέρνηση.

«Η κυβέρνηση θα κάνει αυτό που θα χρειαστεί. Εύχομαι να μην χρειαστεί να πάρουμε κανένα άλλο μέτρο αν κάνουμε το απλό μέτρο: να πάμε να κάνουμε το εμβόλιο», τόνισε χαρακτηριστικά.

Πάντως, για την επιβολή προστίμων στους πολίτες άνω των 60 που δεν θα έχουν εμβολιαστεί έως τις 15 Ιανουαρίου, ο κ. Πέτσας άφησε ένα παράθυρο παράτασης, λέγοντας ότι έως τότε «έχουμε μέρες»  και «όταν φτάσουμε στην ημέρα εκείνη θα δούμε τι πρέπει να γίνει».

Για το ενδεχόμενο να καταστεί υποχρεωτικός εμβολιασμός από την ηλικία των 50, ο κ. Πέτσας τόνισε ότι είναι κάποια από τις επιλογές που συζητούνται στην επιτροπή, θα εξεταστεί τις επόμενες ημέρες και η κυβέρνηση θα αποφασίσει όταν φτάσει σχετική εισήγηση στα χέρια της.

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΡΕΖΙΛΙ, ΑΛΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί