Άγρια ληστεία μέρα μεσημέρι στη Νίκαια! Της ξερίζωσε τούφες και δέρμα από το κρανίο για να της κλέψει έναν χρυσό σταυρό!

Είναι που...μειώνεται η εγκληματικότητα σύμφωνα με την κυβέρνηση.

Ο δράστης επιτέθηκε στη γυναίκα για να της αρπάξει τον χρυσό σταυρό από τον λαιμό της και αφού την έριξε στην άσφαλτο και τη γρονθοκόπησε, της ξερίζωσε τούφες από τα μαλλιά μαζί με δέρμα, αφήνοντας λιπόθυμο το θύμα από τη σφοδρότητα των χτυπημάτων.

Τελικά ο ληστής συνελήφθη από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ και οδηγήθηκε στο Τμήμα. Μάλιστα πιάστηκε χάρη στην τόλμη ενός αυτόπτη μάρτυρα του περιστατικού ο οποίος τον ακολούθησε και έχοντας ρόλο «gps» έδινε το στίγμα του στην Αστυνομία.

Η επίθεση

Το άγριο συμβάν σημειώθηκε στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου. Η 63χρονη γυναίκα αλβανικής καταγωγής βάδιζε στη λεωφόρο Πέτρου Ράλλη στη Νίκαια όταν ξαφνικά, ο ληστής της επιτίθεται, τη σπρώχνει με δύναμη και τη ρίχνει στην άσφαλτο. Εκεί την ξυλοκοπεί με μπουνιές και κλωτσιές στο πρόσωπο και το σώμα
ενώ με το ένα χέρι της τραβάει τα μαλλιά και με το άλλο την αλυσίδα που είχε στο λαιμό της με τον σταυρό και τη βέρα της.

Η αγριότητα με την οποία συμπεριφερόταν στη δύστυχη γυναίκα ήταν πρωτοφανής. Έφθασε σε σημείο να της ξεριζώνει τούφες μαζί με δέρμα για να κάμψει τις αντιστάσεις της. Και το κατάφερε. Αφού το θύμα λιποθύμησε από το ξύλο ο 20χρονος άρπαξε και ένα δακτυλίδι από το δάκτυλο της και έσπευσε να εξαφανιστεί.

Η σύλληψη

Ένας από τους μάρτυρες του περιστατικού αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Έτσι παρακολουθεί τον ληστή και ταυτόχρονα καλεί με το κινητό του τηλέφωνο την Αστυνομία. Ουσιαστικά λειτούργησε ως «gps» δίνοντας στους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ το στίγμα και τη διαδρομή του. Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Τμήμα της Νίκαιας.

(πηγή: protothema)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί