Άφωνοι όλοι στην Θεσσαλονίκη: «Άφησε» το ΙΧ στην μέση του δρόμου και έφυγε!

«Άφωνους» άφησε ένας οδηγός σήμερα το απόγευμα τους περαστικούς στη Θεσσαλονίκη, αφού επέλεξε να «παρκάρει» το αυτοκίνητό του κυριολεκτικά στη μέση του δρόμου, στο κέντρο μάλιστα της πόλης! Όπως μπορείτε να δείτε στη παρακάτω φωτογραφία, ο ιδιοκτήτης του μαύρου οχήματος, παρόλο που οι θέσεις στάθμευσης λόγω της απαγόρευσης κυκλοφορίας είναι αυξημένες και εύκολα βρίσκει κανείς […]

«Άφωνους» άφησε ένας οδηγός σήμερα το απόγευμα τους περαστικούς στη Θεσσαλονίκη, αφού επέλεξε να «παρκάρει» το αυτοκίνητό του κυριολεκτικά στη μέση του δρόμου, στο κέντρο μάλιστα της πόλης!

Όπως μπορείτε να δείτε στη παρακάτω φωτογραφία, ο ιδιοκτήτης του μαύρου οχήματος, παρόλο που οι θέσεις στάθμευσης λόγω της απαγόρευσης κυκλοφορίας είναι αυξημένες και εύκολα βρίσκει κανείς να αφήσει το αυτοκίνητό του, εκείνος, το άφησε στη μέση του δρόμου επί της οδού Μητροπολίτου Γενναδίου, δίπλα από τη Πλατεία Δικαστηρίων.

Όπως ήταν φυσικό, ο κόσμος που έτυχε να περνά από το σημείο έμεινε με «ανοιχτό το στόμα» καθώς δεν πίστευε αυτό που έβλεπε!

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία του GRTimes.gr:

Από Grtimes.gr

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί