• Αρχική
  • Άρθρα
  • Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο!!! Ελεγκτής του ΕΟΔΥ μπήκε με μαγιό σε εστιατόριο, δείτε ΕΙΚΟΝΕΣ

Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο!!! Ελεγκτής του ΕΟΔΥ μπήκε με μαγιό σε εστιατόριο, δείτε ΕΙΚΟΝΕΣ

Απίστευτη καταγγελία έκανε η ιδιοκτήτρια του εστιατορίου στη Μάνη και γνωστή τηλεοπτική μαγείρισσα από εκπομπές στην ΕΡΤ, Μαίρη Παναγάκου!

Συγκεκριμένα κατήγγειλε υπάλληλο του ΕΟΔΥ, υποστηρίζοντας ότι ο εν λόγω υπάλληλος του οργανισμού προχώρησε σε επιτόπιο έλεγχο εντός της κουζίνας χωρίς τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, γυμνός από τη μέση και πάνω, φορώντας μόνο το μαγιό του!!!!!!!!!!!!!

Όπως διατείνεται το κίνητρο της εισβολής του στη κουζίνα δεν είχε να κάνει με το αν τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας για τον κορωνοϊό αλλά επειδή ο υπάλληλος της παραλίας με τις ενοικιαζόμενες ξαπλώστρες του εστιατορίου, δεν μπόρεσε να τον εξυπηρετήσει καθώς εκείνη την ώρα όλες ήταν πιασμένες.

«Ο υπάλληλος μας του απάντησε: “Μακάρι να είχα ξαπλώστρες να σας έδινε αλλά όπως βλέπετε όλες είναι γεμάτες”», αναφέρει στην καταγγελία της η Μαίρη Παναγάκου, την οποία έστειλε μέσω μειλ στον ΕΟΔΥ.

Για να προσθέσει: «Τότε ο εν λόγω κύριος άρχισε να βγάζει φωτογραφίες με το κινητό του τον υπάλληλο μας, απειλώντας τον τι πρόκειται να πάθει. Ο υπάλληλος αντέδρασε, όπως και ο υπόλοιπος κόσμος που απρόκλητα φωτογράφιζε, ακουμπώντας σχεδόν το κινητό τους πάνω στα πρόσωπα τους, συνεχίζοντας τις απειλές».

Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια του εστιατορίου, «ο εν λόγω άνδρας φορούσε μόνο το μαγιό του και ήταν γυμνός από την μέση και πάνω, ξυπόλητος και τα πόδια του γεμάτα άμμο».

Δείτε: