Ο κ. Κούγιας μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου δήλωσε πως η κριτική που ασκήθηκε στην Εισαγγελέα ήταν απολύτως σωστή, όπως και η παρέμβαση του κ. Βερβερέσου και του Δικηγορικού Συλλόγου.
Ακόμη τόνισε πως ότι επιχαίρει και την ανάρτηση του υπουργού παρά τω πρωθυπουργώ, Άκη Σκέρτσου ότι τα δικαστήρια δεν είναι λαϊκή αγορά, παρότι είναι συνήγορος πολιτικής αγωγής.
“Προς τιμήν της κ. Εισαγγελέως ήταν η διορθωτική της δήλωση” τόνισε ο κ. Κούγιας που συμπλήρωσε ότι η κ. Δόγκα “κατάλαβε ότι ήταν λάθος της να ταυτιστεί με την αείμνηστη Τοπαλούδη, σας το λέω εγώ που είμαι συνήγορος πολιτικής αγωγής, διότι όταν ταυτίζεσαι και είσαι Εισαγγελέας δημιουργεί λανθασμένες εντυπώσεις στο κοινωνικό σύνολο”.
(thestival – φωτο:video screenshot)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η επική διαστημική περιπέτεια του Ράιαν Γκόσλινγκ “σπάει” ταμεία, vid
- Ο Τραμπ… «ξαναβάπτισε» τα Στενά του Ορμούζ – Vid
- Θλίψη στο ελληνικό τραγούδι: Πέθανε η σπουδαία Μαρινέλλα
- Το βίντεο του Δένδια με τα νέα οπλικά συστήματα στην επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821
- Χρ. Κέλλας από το Κιλελέρ: Η αγροτική πολιτική αποτελεί βαθιά εθνική πολιτική
- Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε ηλικιωμένη μετά από πυρκαγιά σε οικία στη Νεμέα Κορινθίας
- Η υπογραφή του Τραμπ θα εμφανιστεί σε δολάρια ΗΠΑ για πρώτη φορά για εν ενεργεία πρόεδρο
- Μ. Ανατολή: Εταιρεία μεταλλευμάτων στο Άμπου Ντάμπι ανέφερε μεγάλες ζημιές σε εγκαταστάσεις της
- Κάθε πότε πρέπει να αλλάζετε κουζινικά σκεύη – Από το σφουγγάρι μέχρι τις επιφάνειες κοπής
- Πλημμύρες σε περιοχές της Ρωσίας: «Βούλιαξαν» κατοικημένες περιοχές, vid









