• Αρχική
  • Άρθρα
  • 800 κεραυνοί μέσα σε μόλις μία ώρα έπεσαν στην Αττική! (ΒΙΝΤΕΟ)

800 κεραυνοί μέσα σε μόλις μία ώρα έπεσαν στην Αττική! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σφοδρή κακοκαιρία έπληξε το λεκανοπέδιο.

Ο καιρός έστω και για λίγες ώρες έδειξε τα δόντια του με απίστευτες καταστροφές ειδικά στο λεκανοπέδιο της Αττικής.

Το μέτωπο των καταιγίδων, το οποίο, κατά τη διάρκεια της νύχτας προς τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, κινήθηκε ανατολικά προκαλώντας μεγάλα ύψη βροχής, κυρίως στα δυτικά και βόρεια τμήματα της χώρας, διασχίζει ήδη το Αιγαίο, όπως δείχνουν οι εικόνες από δορυφόρους.

(meteo)

Ισχυρές βροχές σημειώθηκαν τις πρωινές ώρες της Τρίτης και στην περιοχή της Αττικής, με σημαντικά ύψη να εκδηλώνονται κυρίως στα κεντρικά τμήματα του νομού.

Σύμφωνα με το Μετεωρολογικό και Κλιματικό Παρατηρητήριο Αττικής του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/Meteo.gr, τα μεγαλύτερα ύψη βροχής καταγράφηκαν στον μετεωρολογικό σταθμό του Άνω Κορυδαλλού με 43 χιλιοστά και στην περιοχή του Τατοΐου με 33 χιλιοστά και στο Παλαιό Φάληρο με 27 χιλιοστά.

(meteo)

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/Μeteo.gr, το μέτωπο των καταιγίδων τις επόμενες ώρες θα επηρεάσει τη Θράκη και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τοπικά την Κρήτη.

Με εξαίρεση, πάντως, τα δυτικά τμήματα όπου θα συνεχιστούν οι τοπικές βροχές και καταιγίδες, στην υπόλοιπη χώρα αναμένεται γρήγορη βελτίωση του καιρού.

Απίστευτες εικόνες και εκατοντάδες κεραυνοί

Το πρωί σύμφωνα με το Forecast Weather Greece έπεσαν τουλάχιστον 800 κεραυνοί μέσα σε μια ώρα .

(Newsit – φωτο:screenshot)