300 ακρίτες λένε «όχι»! Με εκκλησία «ίδια» με την Αγιά Σοφιά μπλοκάρουν τα σχέδια για νέα δομή μουσουλμάνων στον Έβρο, vid

Θα την χτίσουν στα εδάφη που επιδιώκεται να επεκταθεί η υπάρχουσα δομή και να γίνει καινούρια...ΔΙΠΛΑ στην υπάρχουσα!

Ως γνωστόν, το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου στα τέλη του περασμένου Δεκεμβρίου ανακοίνωσε την επέκταση των δύο δομών αλλοδαπών στο Φυλάκιο της Ορεστιάδας του Έβρου κοντά στα ελληνοτουρκικά σύνορα,  ζητώντας μέσω προκήρυξης να ενοικιάσει 72 στρέμματα που βρίσκονται ακριβώς δίπλα στις υπάρχουσες εγκαταστάσεις για να δημιουργήσει νέες εγκαταστάσεις και να αυξήσει τη χωρητικότητα του ΚΥΤ φτάνοντας τα 1.500 άτομα.

Οι 300 κάτοικοι του χωριού Φυλάκιο Ορεστιάδας δίπλα στα τουρκικά σύνορα, δίνουν τη δική τους μάχη προσπαθώντας να αποτρέψουν την επέκταση των εγκαταστάσεων του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ)μουσουλμάνων και του Προαναχωρησιακού, παίρνοντας την οριστική απόφαση να χτίσουν εκκλησία σε εκείνα τα εδάφη που θέλουν να φτιάξουν ισλαμικό «οικισμό».

Η σφοδρή αντίδραση των κατοίκων και των φορέων της Ορεστιάδας, αλλά και του Έβρου συνολικά, προκάλεσαν την φαινομενική αναδίπλωση της κυβέρνησης, με την κυβερνητική εκπρόσωπο Αριστοτελία Πελώνη να δηλώνει ότι δεν πρόκειται να γίνει καμία επέκταση στο ΚΥΤ Φυλακίου. Ωστόσο, οι τελευταίες ενδείξεις δείχνουν πως το κυβερνητικό σχέδιο, το οποίο αναμένεται να συμβάλλει στην δημιουργία «ισλαμικής ζώνης» κατά μήκος των συνόρων, δείχνει να μην έχει εγκαταλειφθεί (ΕΔΩ).

Οι 300 κάτοικοι, που έχουν αντιληφθεί τι πάει να συμβεί, πήραν την οριστική απόφαση να χτίσουν μια εκκλησία 70 τετραγωνικών μέτρων, που θα έχει ίδιο σχέδιο με την Αγία Σοφία στην Κωνσταντινούπολη. Θα χτιστεί δίπλα στις υπάρχουσες δομές φιλοξενίας μεταναστών, για να ανακόψουν την επέκταση των δομών και την αύξηση της χωρητικότητάς τους.

Οι 300 κάτοικοι του χωριού Φυλάκιο Ορεστιάδας δίπλα στα τουρκικά σύνορα, δίνουν την δική τους μάχη προσπαθώντας να αποτρέψουν την επέκταση των εγκαταστάσεων του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ) μεταναστών και προσφύγων και του Προαναχωρησιακού Κέντρου, κάτι που θα συμβάλλει στην ισλαμοποίηση του Έβρου, διευκολύνοντας αφενός την Τουρκία, η οποία θέλει να «αρπάξει» σε βάθος χρόνου την ελεύθερη Θράκη, αφετέρου τους διεθνιστές, που επιδιώκουν την δημιουργία κράτους Θράκης (προφανώς ισλαμίζοντος) με πρωτεύουσα την Κωνσταντινούπολη.

Δείτε το βίντεο του Sputnik:

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί