Βιβλίο “καίει” την Κάρλα Μπρούνι – Αποκαλύπτει την ερωτική σχέση της με πατέρα και γιο

Ένα ερωτικό τρίγωνο σκανδαλίζει τον τελευταίο καιρό τα γαλλικά μέσα. Πρωταγωνιστές: ένας πατέρας, ο γιος του και η Κάρλα Μπρούνι.

Ο πρώην σύντροφος της, ο φιλόσοφος Ραφαέλ Εντοβέν, με τον οποίο απέκτησαν ένα παιδί, κάνει καυτές αποκαλύψεις για τη σχέση τους.

Στο αυτοβιογραφικό μυθιστόρημά του, που φέρει τον τίτλο «Le Temps Gagné» (Κερδισμένος χρόνος), χαρακτηρίζει την πρώην Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, ως την ιδανική γυναίκα και αποκαλύπτει πως την έκλεψε από τον πατέρα του, με τον οποίο διατηρούσε, πριν από εκείνον ερωτικό δεσμό, τον επίσης φιλόσοφο, εκδότη και δημοσιογράφο Ζαν-Πολ Εντοβέν.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», η οποία δημοσιεύει σήμερα αποσπάσματα του βιβλίου, όλα όσα αφηγείται ο Ραφαέλ Εντοβέν, προφανώς δεν είναι προϊόντα μυθοπλασίας, αν και το βιβλίο πλασάρεται ως αυτοβιογραφικό μυθιστόρημα, αφού μετά την πρόσφατη έκδοσή του, ο πατέρας του διέκοψε τους δεσμούς με τον γιο του κι έπεισε αρκετούς φίλους από τον κλειστό κύκλο των διανοούμενων, να μην ξαναμοιραστούν τα μυστικά τους μαζί του.

Μπορεί στο πόνημα του, όπως γράφει η Τίνα Μανδηλαρά, τα πρόσωπα να εμφανίζονται μέσα από ψευδώνυμα, αλλά τα αληθινά περιστατικά δεν επιδέχονται καμίας αμφισβήτησης ότι η «Φαστίν» είναι η συγγραφέας Ζιστίν Λεβί, με την οποία ήταν παντρεμένος ο Ραφαέλ Εντοβέν και ότι η «Μπεατρίς» είναι η Κάρλα Μπρούνι.

Ο Ραφαέλ παραδέχεται ότι δεν μετανιώνει ούτε για μια στιγμή που «έκλεψε», την ωραία Κάρλα από τον επιδειξιομανή, σκληρό και άκρως αδιάφορο πατέρα του, ούτε που άφησε την πρώην σύζυγό του, κόρη του δεύτερου ουσιαστικά πατέρα του Μπερνάρ-Λεβί, την οποία αποκαλεί «αλογομούρα».

«Μέχρι που τη γνώρισα, θεωρούσα ότι δεν υπάρχει ιδανική γυναίκα. Δεν είχα ερωτευτεί ποτέ, ούτε πίστευα σε αυτό που λένε κεραυνοβόλος έρωτας. Προτού έρθει εκείνη, νόμιζα ότι είμαι συναισθηματικά νεκρός», ομολογεί για την Κάρλα Μπρούνι στο βιβλίο του. Ήταν έτοιμος να γκρεμίσει για χάρη της τα πάντα. Το γάμο του και τη σχέση με τον πατέρα του.

Τα γαλλικά Μέσα τρίβουν ήδη τα χέρια τους με τον αντίκτυπο που έχει προκαλέσει η κυκλοφορία του βιβλίου, αφού ο πατέρας δηλώνει ότι έχει τελειώσει για πάντα με τον γιο του και ο γιος ότι δεν θα ξεχάσει ποτέ την Κάρλα του. Εκείνη, από την άλλη, αν και δήλωσε ότι δεν έχει διαβάσει το βιβλίο και δεν την απασχολεί η ιστορία, οι αποκαλύψεις του πρώην αγαπημένου της, ωστόσο, αποτελούν για την ίδια μία ευτυχή συγκυρία, αφού βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας, λίγες ημέρες πριν από την κυκλοφορία του νέου μουσικού άλμπουμ της.

(T-life – φωτο:screenshot)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί