Ο Πρόεδρος Μπάιντεν και η Αντιπρόεδρος Καμάλα Χάρις εμφανίστηκαν δημόσια τη Δευτέρα για πρώτη φορά μετά την ήττα τους από τον εκλεγμένο πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ — πραγματοποιώντας κοινή επίσκεψη στο Εθνικό Κοιμητήριο του Άρλινγκτον για μια εκδήλωση για την Ημέρα των Βετεράνων.
Η Τζιλ Μπάιντεν, με μάτια κρυμμένα πίσω από τα γυαλιά ηλίου, φαινόταν στωική καθώς καθόταν δίπλα στην Καμάλα Χάρις στο Εθνικό Κοιμητήριο του Άρλινγκτον για μια τελετή για την Ημέρα των Βετεράνων.
Η πρώτη κυρία κοίταξε ευθεία μπροστά καθώς η Καμάλα Χάρις έγειρε στον σύζυγό της Νταγκ Έμχοφ, ο οποίος καθόταν στην άλλη πλευρά.
Υπήρχαν εδώ και καιρό αναφορές ότι δεν υπάρχει καλή σχέση μεταξύ Τζιλ Μπάιντεν και Χάρις, μια διαμάχη που χρονολογείται από τις προκριματικές εκλογές των Δημοκρατικών το 2020, όταν η Χάρις επιτέθηκε στον Τζο Μπάιντεν κατά τη διάρκεια της πρώτης προκριματικής συζήτησης. Η πρώτη κυρία, ωστόσο, έκανε επανειλημμένα εκστρατεία υπέρ της Χάρις μετά την απομάκρυνση του προέδρου Μπάιντεν από την προεδρική κούρσα.
Τώρα, όμως, οι ψήφοι έχουν καταμετρηθεί και τα αποτελέσματα δείχνουν ότι η Χάρις έχασε από τον Ντόναλντ Τραμπ σε μια συντριπτική ήττα, αφήνοντας το στρατόπεδο της Χάρις και των συμμάχων του Μπάιντεν να κατηγορούν ο ένας τον άλλον για την ήττα των Δημοκρατικών.
I haven’t seen two chicks that hated each other that much since Dorothy stole all the men at the Rusty Anchor from Blanche in season 7 of The Golden Girls. pic.twitter.com/m1LLxRJ5UC
— Dave Rubin (@RubinReport) November 12, 2024
photo: epa-epa
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Τι έγραψε ο Μητσοτάκης για προϋπολογισμό 2026, στεγαστικό, τεχνητή νοημοσύνη και μπλόκα
- «Δεν δίνουμε όσα δεν έχουμε», λέει για τους αγρότες ο Μητσοτάκης – Για τον Ζελένσκι όμως είχαν 90δις!
- Απότομη αλλαγή του καιρού: Πώς θα κάνουμε Χριστούγεννα – Σε ποιες περιοχές θα χιονίσει
- Σύμβουλος Πούτιν: Οι εποικοδομητικές συνομιλίες Ρωσίας- ΗΠΑ στο Μαϊάμι θα συνεχιστούν σήμερα
- “Ενεργή Μάχη”: Οι δέκα βασικές αλλαγές που προωθούνται στο νέο ν/σ της Πολιτικής Προστασίας
- Ο… “ειρηνοποιός” Ερντογάν αυτοδιαψεύστηκε στην ίδια του την ομιλία
- Σαν σήμερα 21 Δεκεμβρίου: Ποια τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας
- Αν γίνει αυτό, τότε θα υπάρχει χρόνος για κάθε ηγετίσκο της Ε.Ε. να «αλλάξει γνώμη» για τον Πούτιν
- Ανοικτά τα καταστήματα σήμερα Κυριακή – Οι έμποροι ελπίζουν οι γιορτές να λειτουργήσουν «διορθωτικά»
- Ξαφνικό μπλακ άουτ βύθισε στο σκοτάδι πάνω από 130χιλ. Αμερικανούς









