Τρόμος σε πτήση στην Ταϊλάνδη! Εξερράγη power bank ενώ το αεροπλάνο βρισκόταν στον αέρα

Ένα power bank εξερράγη σε πτήση από Μπανγκόκ προς το Nakhon Si Thammarat που βρίσκεται στη Νότια Ταϊλάνδη, ενώ το αεροπλάνο βρισκόταν στον αέρα, προκαλώντας πανικό στους επιβάτες.

Το αεροπλάνο πετούσε από την Μπανγκόκ προς το Nakhon Si Thammarat στα νότια της χώρας όταν εμφανίστηκαν φλόγες και καπνός.

Σοκαρισμένο το πλήρωμα καμπίνας έσπευσε στη μεσαία σειρά του αεροπλάνου για να σβήσει τις φλόγες, καθώς ανάστατοι επιβάτες παρακολουθούσαν.

Οι τρομοκρατημένοι επιβάτες έτρεξαν προς την άλλη πλευρά του αεροσκάφους, με κάποιους να κρατούν τα παιδιά τους.

Καθώς οι αναθυμιάσεις γέμιζαν την καμπίνα, οι επιβάτες μανιωδώς μετακινούσαν τα υπάρχοντά τους μακριά από τις φλόγες. Άλλοι έσπευσαν να πάνε να πάρουν εμφιαλωμένο νερό σε μια προσπάθεια να σβήσουν τη φωτιά.

Οι αεροσυνοδοί άρπαξαν πυροσβεστήρες και έσβησαν τη φωτιά.

Επιβάτης, ο οποίος κατέγραψε το βίντεο, είπε: «Όλο το αεροπλάνο ήταν σε κατάσταση χάους».

«Καθόμασταν για περίπου 30 λεπτά, όταν ξαφνικά άναψε μια φωτιά και ανέβαινε καπνός στη μέση του αεροπλάνου, στη σειρά 15.

«Οι επιβάτες ήταν εξαιρετικά σοκαρισμένοι. Το πλήρωμα ήταν εξαιρετικό και χρειάστηκαν μόνο δύο λεπτά για να σβήσουν τη φωτιά ».

Η έκρηξη άφησε ένα από τα δερμάτινα καθίσματα καμένο και απανθρακωμένο και το αεροπλάνο προσγειώθηκε στην ώρα του. Από το περιστατικό δεν τραυματίστηκε κανείς.

Τεχνικοί επιβιβάστηκαν στο όχημα για να ελέγξουν τη ζημιά και διαπίστωσαν μαύρα σημάδια στο κάθισμα.

Είπαν στους επιβάτες ότι ένα power bank είχε αποθηκευτεί στη θήκη του καθίσματος, αλλά εξερράγη κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ένα άλλο αεροπλάνο έκανε αναγκαστική προσγείωση στο Χονγκ Κονγκ όταν εξερράγη ένα power bank γεμίζοντας την καμπίνα καπνό.

Το αεροπλάνο πετούσε από το νησί Boracay στις Φιλιππίνες προς τη Σαγκάη στην Κίνα όταν η ηλεκτρονική συσκευή εξερράγη στον αέρα το βράδυ της Δευτέρας.

Πυροσβεστικά συνεργεία και ασθενοφόρα επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο για να κάνουν ελέγχους ασφαλείας. Δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

(photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί