• Αρχική
  • Άρθρα
  • Τους αποστόμωσε ο Τραμπ: Αυτή είναι η σχέση μου με τον Πούτιν

Τους αποστόμωσε ο Τραμπ: Αυτή είναι η σχέση μου με τον Πούτιν

Ξεκάθαρος ο Αμερικανός Πρόεδρος

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ εξέφρασε την απορία ως προς το γιατί κάποιος θα τον επικρίνει επειδή στοχεύει να διατηρήσει καλή σχέση με τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντίμιρ Πούτιν.


Κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην Μινεσότα την Παρασκευή ο Αμερικανός πρόεδρος επεσήμανε πως: «είναι εντάξει να έχουμε μια σχέση. Δεν χρειάζεται να πάμε σε πόλεμο. Δεν χρειάζεται να χάσουμε τους σπουδαίους στρατιώτες μας. Δεν χρειάζεται. Είναι καλό».

Στη συνέχεια αναφερόμενος στην κριτική που δέχεται για σχέση που έχει με τον πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν ανέφερε πως: «κάποιος είπε “αυτός τα πάει καλά με τον Πούτιν!” και λέω στον εαυτό μου “δεν είναι καλό τέτοιο καλό; Είναι κακό αυτό;”» διερωτήθηκε χαρακτηριστικά.


Στην συνέχεια, ο πρόεδρος των ΗΠΑ εκτόξευσε τα πυρά του προς τους ισχυρισμούς του διευθυντή του FBI, Κρίστοφερ Ρέι για την υποτειθέμενη ανάμειξη της Ρωσίας στις εκλογές των ΗΠΑ.

«Πάμε ξανά – Ρωσία, Ρωσία, Ρωσία. Τι γίνεται με την Κίνα; Τι γίνεται με τη Βόρεια Κορέα; Τι γίνεται με το Ιράν; Δεν αναφέρουν οποιονδήποτε άλλο. Η κυρίαρχη αφήγηση σχετίζεται μόνο με τη Ρωσία» εξήγησε ο κ. Τραμπ.

«Έγιναν εκατομμύρια τηλεφωνήματα», πρόσθεσε ο Τραμπ και διευκρίνισε πως: «ούτε ένα από τη Ρωσία. Ελήφθησαν εκατομμύρια τηλεφωνήματα – κανένα από τη Ρωσία» ενώ συμπλήρωσε πως «δεν υπήρξε ποτέ κανένας άλλος τόσο σκληρός απέναντι στη Ρωσία όσον αφορά τις κυρώσεις».

ΠΗΓΗ SPUTNIK