Ρουκέτα έπληξε τεθωρακισμένο όχημα που μετέφερε προσωπικό των τουρκικών τελωνείων κοντά στα σύνορα της χώρας με το Ιράν, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας άνθρωπος και να τραυματιστούν άλλοι, δήλωσαν σήμερα Τούρκοι αξιωματούχοι οι οποίοι πρόσθεσαν ότι στην περιοχή συνεχίζονται οι συμπλοκές.
Η ρουκέτα έπληξε το μπροστινό τμήμα του οχήματος σήμερα στις 07:50 (ώρα Ελλάδας), ανέφερε ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού στο Twitter. Πρόσθεσε μάλιστα ότι «οι τρομοκράτες καταδιώχθηκαν και τους έχουν εγκλωβίσει», χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει ποιοι φέρονται να είναι οι δράστες.
Λίγο αργότερα ο Τούρκος υπουργός Εμπορίου Ρουσάρ Πεκτσάν δήλωσε ότι ένας τελωνειακός σκοτώθηκε στην επίθεση.
Το γραφείο του κυβερνήτη της επαρχίας Αγκρί ανακοίνωσε ότι το όχημα κινούνταν από τη μεθοριακή περιοχή Ντογκούμπαγιαζίτ προς την πύλη εισόδου Γκουρμπουλάκ όταν δέχθηκε την επίθεση, βγήκε από τον δρόμο και ανετράπη. Ούτε αυτός διευκρίνισε ποιος ευθύνεται για την επίθεση.
Κάποια τουρκικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι την επίθεση εξαπέλυσαν αντάρτες του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK).
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε ο Δήμος Αγίου Δημητρίου Αττικής μετά τις έντονες βροχοπτώσεις
- Πυρκαγιά σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα – Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
- Βαρδούσια: Χωρίς τις αισθήσεις τους εντοπίστηκαν οι αγνοούμενοι ορειβάτες – Μαζί τους και μία γυναίκα
- Η μεγάλη αλήθεια που αναγκάστηκαν να παραδεχτούν εχθρικές προς την Ρωσία χώρες
- Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Αντώνης Κοκορίκος σε ηλικία 67 χρονών
- Για δημοψήφισμα μιλά ο Ζελένσκι σε σχέση με το ουκρανικό ζήτημα – Τι ζητά από την Ρωσία
- Αυτά είναι τα 12 πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να συνδέσετε σε πολύπριζο
- Ιταλίδες μαγείρισσες γιαγιάδες “γκρεμίζουν” το Instagram σχεδόν στα 90 τους! vid
- ΣΥΡΙΖΑ για δηλώσεις Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης: “Κανείς δεν μπορεί να κακοποιεί ούτε ανθρώπους ούτε ζώα”
- Ουκρανικό ζήτημα: Δριμύ κατηγορώ της Μόσχας κατά του Κιέβου
Κύρια Θέματα









