Το Politico μιλάει για UFO και στελέχη του Πενταγώνου για «μητρικά σκάφη» εξωγήινων στη Γη

Πληθαίνουν οι αναφορές των διεθνών ΜΜΕ στα ΑΤΙΑ

«Έχουμε ένα πραγματικό πρόβλημα με τα UFO. Και δεν είναι τα μπαλόνια», γράφει το Politico – Την ίδια στιγμή ο διευθυντής της μονάδας UFO του Πενταγώνου και ο πρώην Πρόεδρος του Τμήματος Αστρονομίας του Χάρβαρντ συνέγραψαν έγγραφο που αναφέρει ότι «μητρικά σκάφη» εξωγήινων θα μπορούσαν να πετούν μέσω του ηλιακού μας συστήματος39SHARES

Η προσήλωση της κοινής γνώμης και των ΜΜΕ στα πρόσφατα αγνώστου ιπτάμενα αντικείμενα που κατέρριψαν οι ΗΠΑ – παραβλέπει σύμφωνα με το Politico – ένα πολύ πιο σοβαρό πρόβλημα με αεροσκάφη προηγμένης τεχνολογίας που δεν μπορούμε να εξηγήσουμε.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει στο Politico o Ράιαν Γκρέιβς, πρώην πιλότος και μηχανικός μαχητικών αεροσκαφών του Πολεμικού Ναυτικού, που προεδρεύει της Επιτροπής Ενσωμάτωσης & Επικοινωνίας UAP του Αμερικανικού Ινστιτούτου Αεροναυτικής και Αστροναυτικής: «αρχικά, τα αντικείμενα που εμφανίζονταν στα πρόσφατα αναβαθμισμένα ραντάρ μας υποθέταμε ότι ήταν σφάλματα λογισμικού. Στη συνέχεια, όμως, αρχίσαμε να συσχετίζουμε τα ευρήματα με πολλαπλά συστήματα επιτήρησης, συμπεριλαμβανομένων αισθητήρων υπέρυθρης ακτινοβολίας. Αυτά που “βλεπαμε” δεν ήταν απλά μπαλόνια. Τα μη αναγνωρισμένα εναέρια φαινόμενα (UAP) επιτάχυναν με ταχύτητες έως και 1 Mach, της ταχύτητας του ήχου. Μπορούσαν να κρατήσουν τη θέση τους ακίνητα παρά τους ανέμους ενώ δεν είχαν κανένα ορατό μέσο ανύψωσης, επιφάνειες ελέγχου ή πρόωσης — με άλλα λόγια τίποτα που να μοιάζει με κανονικό αεροσκάφος με φτερά, πτερύγια ή κινητήρες. Είμαι επίσημα εκπαιδευμένος μηχανικός, αλλά η τεχνολογία που επέδειξαν ξεπερνούσε αυτά που ξέρουμε».

Και πρόσθεσε: «Μετά από όσα έχουμε καταγράψει δεν είχαμε άλλη επιλογή από το να υποβάλουμε μια αναφορά ασφάλειας, ελπίζοντας ότι κάτι θα μπορούσε να γίνει πριν να είναι πολύ αργά».

Σε άλλο δημοσίευα, και συγκεκριμένα της Daily Mail ο επικεφαλής του κυβερνητικού γραφείου UFO των ΗΠΑ αναφέρει – σε έγγραφό του – ότι «μητρικά σκάφη» εξωγήινων θα μπορούσαν να πετούν μέσω του ηλιακού μας συστήματος και να στέλνουν ανιχνευτές στη Γη σε ένα νέο επιστημονικό έγγραφο.

Το άρθρο είναι έξι σελίδων, με τίτλο «Φυσικοί περιορισμοί σε μη αναγνωρισμένα εναέρια φαινόμενα», συντάχθηκε από τον Δρ. Σον Κίρκπατρικ, τον διευθυντή της μονάδας UFO του Πενταγώνου και τον καθηγητή Avi Loeb πρώην πρόεδρο του τμήματος Αστρονομίας του Χάρβαρντ.

Ο Loeb είναι επίσης ο ιδρυτής του Galileo Project, το οποίο στοχεύει να χρησιμοποιήσει τηλεσκόπια υψηλής ανάλυσης και αλγόριθμους τεχνητής νοημοσύνης για να εντοπίσει και να φωτογραφίσει UFO γύρω από τη Γη.

Στο άρθρο, ο επιστήμονας και ο κορυφαίος αξιωματούχος των υπηρεσιών πληροφοριών αναφέρουν ότι οι εξωγήινοι μπορεί να έχουν στείλει εδώ και πολύ καιρό ένα σκάφος «μητρικού πλοίου» στον γαλαξία μας, με τη δυνατότητα να εκτοξεύει τους δικούς του μικρότερους ανιχνευτές για να επισκεφτεί… ενδιαφέροντες πλανήτες – συμπεριλαμβανομένης και της Γης.

(newsbomb. gr – Politico – Daily Mail / photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί